Foto: Publicitātes foto
Vasara ir ieskrējusies un uzņēmusi apgriezienus ar pilnu jaudu, tādēļ arvien vairāk atpūtnieku meklē veldzējumu pie ūdens. Pierīgā ir pieejamas salīdzinoši daudz dabisku un mākslīgi veidotu ūdenstilpju, kurās iespējams izmantot iespaidīgu pakalpojumu klāstu tieši atpūtai pie ūdens.

Lai vasaru pavadītu brīnišķīgam emocijām piesātinātā veidā, ģimenes vai draugu lokā, aicinām ieskatīties Pierīgas piedāvājumā saistībā ar atpūtu pie ūdeņiem.

13 aizraujošas lietas, ko darīt Pierīgā saistībā ar atpūtu pie ūdens:

1. Peldēties un sarīkot gardēžu pikniku brīvā dabā pie ūdenstilpēm ar ģimeni vai draugu pulkā, vairāk nekā 30 labiekārtotās atpūtas vietās Ķekavas, Mārupes, Ogres, Olaines, Ropažu un Salaspils novados. Atliek tikai izvēlēties piemēroto un doties!

2. Noķert lielo zivi Ķeguma, Mārupes un Salaspils novada upēs, ezeros un mākslīgi veidotajās ūdenstilpēs, lai vēlāk kopīgi pagatavotu gardu zivju zupu uz ugunskura.

3. SUPot vairāk nekā 13 vietās Ķekavas, Mārupes, Ogres, Ropažu un Salaspils novados, ķerot brīnišķīgus saulrietus un saullēktus, vai izaicinot draugus uz nelielām sportiskām sacensībām.

4. Iznomāt laivas vairāk nekā 15 nomas punktos Ogres, Ropažu, Ķekavas un Mārupes novados, lai dotos lieliskos upju un ezeru izpētes braucienos.

5. Doties braucienos ar katamarāniem, kurus var iznomāt pie Ogres un Mārupes novada uzņēmējiem, ļaujoties dabas ainavu aplūkošanai no cita rakursa.

6. Laivu piestātnes ļauj ielaist ūdenī savu unikālo ūdens transporta līdzekli droši un pašu spēkiem. Šādas piestātnes atradīsi Ogres un Salaspils novados.

7. Traukties ar speciālu piepūšamo kameru lejup pa "Slip N' Slide" Ogres un Ķekavas novados. Adrenalīns un patīkamas emocijas garantētas ar katru braucienu. Vai zināji, ka pie mums Pierīgā ir lielākais "Slip n' slide" kalniņš Baltijas valstīs?

8. Izbraukt ar kuģīti Daugavas ūdeņos, kuru kapteiņi nāk no Ogres un Mārupes novadiem. Šāds brauciens būs piemērots arī lielākām ģimenēm, draugu un kolēģu kompānijām,

9. Pārbaudīt veiklību 10 veikparkos Ogres, Mārupes, Olaines un Salaspils novados. Izmēģināt spēkus var ikviens – gan iesācējs, gan jau pieredzējis braucējs.

10. Ja viss jau iepriekš pārbaudīts un zināms, izmēģināt spēkus un iemācīties burāt. No pašiem pamatiem, pieredzējušu instruktoru pavadībā, Mārupes, Ogres un Ķekavas novados, iespējams apgūt šo graciozo un skaisto olimpisko sporta veidu, lai līgani, ar vēja dzītu transporta līdzekli pārvietotos pa ūdens virsmu,

11. Sacensties ar vēju, braucot motorlaivā, kuru vadi pats vai zinošs kapteinis Mārupes un Ogres novados.

12. Izbaudīt slēpošanas prieku uz ūdens Mārupes novadā.

13. Sajusties kā havajietim un šķelt viņus, braucot ar vindsērfinga dēli Ogres novadā.

Pierīga piedāvā tik daudz un dažādu piedāvājumu, ka vari izvēlēties katrai dienai savu unikālo aktivitāti. Iedvesmo ģimeni, aicini draugus un kolēģus, un dodieties brīnišķīgā, atvēsinošā un veldzējošā piedzīvojumā uz Pierīgu. Papildu informāciju par konkrēto pakalpojumu meklē www.exitriga.lv

Informāciju sagatavoja: Pierīgas tūrisma asociācija

Foto: Mārupes, Ogres, Salaspils un Ķekavas novada uzņēmēju arhīvs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!