Foto: Shutterstock

HotHotPack.com ir Latvijā radīts uzņēmums, kurš piedāvā specializētu vietni, kur apkopoti tikai īpašie piedāvājumi brīvdienām viesnīcās.

HotHotPack.com ir attīstības stadijā, taču jau šobrīd piedāvā kompleksus atpūtas piedāvājumus visām gaumēm vairāk kā 40 viesnīcās visās trīs Baltijas valstīs. Šī ir unikāla, Latvijā pirmā platforma, kurā tiek kombinēti nakšņošanas un izklaides pakalpojumi. Galvenā atšķirība no kolektīvās iepirkšanās portāliem ir HotHotPack.com pakalpojums - vietne piedāvā pastāvīgi izdevīgus brīvdienu piedāvājumus, nevis īslaicīgas akcijas; šajā platformā ir iespēja rezervēt izvēlētos piedāvājumus sev vēlamajā datumā par piedāvāto cenu; klientiem nav nepieciešams papildus komunicēt ar viesnīcām, lai saņemtu atbildi par pakalpojumu pieejamību vēlamajā datumā. Rezervācijas process ir ātrs, ērts un viegli saprotams.

HotHotPack.com mērķis ir apvienot naktsmītņu un dažādu izklaidējošo pakalpojumu sniedzēju aktivitātes, piemēram, akvaparku, koncertu un teātru apmeklējumus, slēpošanu, zirgu izjādes, utt.

Cilvēkiem ir nepieciešams idejas, kā kvalitatīvi un interesanti pavadīt laiku, īpaši Baltijas valstīs, kur aktīvā tūrisma sezona ir ļoti īsa un gada lielāko daļu laika apstākļi mūs nelutina. Tāpat mūsdienu ātrajā dzīves ritmā cilvēki vēlas atpūsties ērti un nav ieinteresēti tērēt daudz laika atpūtas plānošanai. Lietojot rīku HotHotPack.com, iespējams izvēlēties kādu no kompleksajiem piedāvājumiem, kurā iekļautas gan naktsmītnes, gan dažādi atpūtas un izklaides piedāvājumi. Nav noslēpums, ka iegādāties kompleksu brīvdienu piedāvājumu ir arī krietni lētāk. Visus vietnē HotHotPack.com atrodamos atpūtas piedāvājumus iespējams noformēt arī kā dāvanu.

Liela daļa viesnīcu pārstāvju atzinīgi vērtē specializētā pārdošanas kanāla parādīšanos Latvijas tirgū, un jau uzsākuši savstarpēju sadarbību. HotHotPack.com aktīvi papildina brīvdienu atpūtas piedāvājumu klāstu katru dienu, un līdz šī gada beigām tā mērķis ir nodrošināt saviem klientiem atpūtas iespējas visās lielākajās Baltijas valstu pilsētās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!