Foto: Publicitātes foto

Pandēmija ir atstājusi savu nospiedumu mūsu noskaņojumā, emocijās, un tik ļoti gribas izrauties no rutīnas un mājas uz tādu vietu, kur par tevi parūpēsies un kur varēsi ģimeniski un romantiski atpūsties. "Mums ļoti bieži zvana un prasa, vai "Bellevue Park Hotel Rīga" viesnīca atvērta, un tad mēs sakām – jā, no pandēmijas sākuma visu laiku mūsu durvis ir bijušas vaļā un rīdzinieki un citu pilsētu iedzīvotāji var pie mums relaksēties," stāsta viesnīcas vadītāja Rimma Matelska.

Jau došanās uz viesnīcu "Bellevue Park Hotel Rīga", kas atrodas Pārdaugavā, Slokas ielā 1, ir patīkams piedzīvojums. Gaiss smaržo pēc pavasara, un ir taureņu sajūta vēderā par gaidāmo piedzīvojumu. Tas ir kā mazs ceļojums. Ja uz ārzemēm doties nav iespējams, tad mīļas, sirsnīgas un spilgtas sajūtas var gūt viesnīcā "Bellevue Park Hotel Rīga": "Tā ir iespēja nomainīt ikdienas apstākļus un doties mazā ceļojumā, kur tev nebūs jādomā ne par mājas uzkopšanu, ne ēdiena gatavošanu, jo par visu būs padomāts. Numuriņā varēsi relaksēties karstā vannā, izbaudot individuālu SPA rituālu ar smaržīgām vannas bumbām un augstas kvalitātes ķermeņa kopšanas līdzekļiem."

Viesnīcas numuriņu vari izvēlēties pēc savas gaumes. Tie visi ir klasiskā stilā iekārtoti, plaši, bet tik dažādi, un visos piedomāts pie interjera un viesu ērtībām. Gaišie krāsu toņi, kas dod patīkamu noskaņu, lielās un komfortablās gultas, balkoni un lielie logi ar skatu uz skaisto parku, kas īpaši vilinošs ir laikā, kad zied maigās sakuras. Numuriņos ir mājīga noskaņa. Ar panorāmas liftu vari doties uz savu numuriņu, no kura paveras plaša ainava gan uz Vecrīgu, gan Pārdaugavas māju jumtiem, gan Uzvaras parku. Ne velti viesnīcai tāds nosaukums. "Bellevue" franču valodā nozīmē "skaistais skats".

Elpa aizraujas no apkārtnes skaistuma, kad viesnīcas vadītāja uzved uz vasaras terases viesnīcas 11. stāvā. "Šobrīd terasē netiek uzņemti apmeklētāji. Mēs ļoti gaidām valdības jaunos rīkojumus, kad varēs atsākt darbību āra terases. Šī vieta visiem ļoti patīk, jo te var malkot kafiju vai kādu citu dzērienu, skatoties uz Daugavu, Rīgas torņiem un jumtiem."

Viesi īpaši novērtē četru zvaigžņu viesnīcas laipno un patiesi sirsnīgo apkalpošanu (ko pati arī piedzīvoju), telpu pievilcību un bagātīgās brokastis. "Var baudīt gan kruasānus un smalkmaizītes, gan dārzeņus un augļus, dažāda veida omletes un uzkodas. Brokastu piedāvājums ir daudzveidīgs," stāsta Rimma. "Mēs gribam lauzt stereotipu, ka viesnīcā atpūšas tikai tūristi, nē, šāda atpūta iespējama ikvienam. Reiz man sestdienā piezvanīja kāda iemīļota latviešu dziedātāja un pauda vēlmi izrauties no mājas vides un relaksēties. Un mums bija, ko viņai piedāvāt."

Viesnīcas vadītāja novērojusi, ka uz "Bellevue Park Hotel Rīga" pandēmijas laikā brauc atpūsties gan pārīši, lai baudītu romantiskas vakariņas, gan ģimenes ar bērniem, kas jau noguruši no nemitīgās mājsēdes un tālmācības, gan ģimenes svinēt mazās kāzas vai kristības divu mājsaimniecību ietvaros. Starp citu, te izdosies arī gluži ģimeniska atpūta, jo "Bellevue Park Hotel Rīga" viesnīca ir draudzīga arī mājas mīluļiem – ģimenes suņiem vai kaķiem, kurus var ņemt līdzi, ja nav iespējas tos kur citur atstāt.

Vilinošās atpūtas iespējas

Redzēju, ar kādu izdomu viesnīcas vadība radījusi atpūtas iespējas šī brīža apstākļos. Ir izveidoti harmoniski un simpātiski restorāna numuriņi. Tas nozīmē, ka klasisks viesnīcas numuriņš pārveidots par mini individuālo restorānu. Manuprāt, ļoti veiksmīga ideja, kā kopā jēgpilni pavadīt laiku ārpus mājas. Turklāt īpaši romantisku atmosfēru radīs sveces un fona mūzika. Ēdienu var izvēlēties no klasiskās ēdienkartes, kura ir daudzveidīga un bagātīga. Starp citu, drīzumā ēdienkartē parādīsies arī jaunums – medījuma gaļa. Ēdiens tiek pagatavots viesnīcas restorānā un uznests līdz numuriņa durvīm, kur viesi to saņem. Viss notiek, ievērojot drošības pasākumus.

Katru mēnesi "Bellevue Park Hotel Rīga" dod iespēju izbaudīt īpašos piedāvājumus, kas aprīlī ir ļoti vilinoši: nakšņošana klasiskajā numurā ar servētu brokastu piedāvājumu un izsmalcinātu itāļu uzkodu plati, glāzi vīna vai alus, kā arī draudzīgas atlaides citiem restorāna ēdieniem. Viesnīca piedāvā agro iebraukšanu un vēlo izbraukšanu, lai savu atpūtu vari izbaudīt iespējami ilgi un nesteidzīgi. Turklāt autostāvvieta viesiem ir pie pašas viesnīcas ēkas, un tā ir bez maksas.

Savukārt, izvēloties Pavasarīgo piedāvājumu, divas personas varēs nakšņot "Superior" numurā ar servētām brokastīm un saņemt trīs kārtu svētku vakariņas ar glāzi sarkanvīna vai baltvīna. Šefpavārs parūpēsies par gardu maltīti. Uzkodās būs cāļa pastēte ar karamelizētām vīģēm un brūkleņu mērci, pamatēdienā – ķirbju risoto ar pančetu, spinātu lapām, sieru – parmezānu un maskarponi, desertā – itāļu rikota ar bumbieriem un mīksto riekstu biskvītu. Izvēloties šo piedāvājumu, varēsiet relaksēties viesnīcā ilgāk.

Ļoti pieprasīts ir Labsajūtas rituāls, ko izbauda daudzi viesnīcas apmeklētāji. Ideja, starp citu, esot radusies, pateicoties viesnīcas klientei, kura pēc atpūtas ieteikusi izmantot arī smaržīgo vannas bumbu pilnīgai relaksācijai. Vadība šo ideju ņēmusi vērā un izveidojusi jau plašāku labsajūtas komplektu sevis palutināšanai – ar smaržīgu vannas bumbu, kolagēna masku sejai, barojošu masku matiem, atjaunojošu roku vai kāju masku. Pēc vai pirms sava spa rituāla varēsi baudīt izsmalcinātas itāļu uzkodas un glāzi vīna vai alus. Tāpat būs pieejama atlaide ēdieniem un dzērieniem, tos pasūtot pēc restorāna "Primavera" ēdienkartes, nakšņošana ar servētām brokastīm.

Daudzi interesējas par spa iespējām viesnīcā. Iepriecina plānotais risinājums, kas taps tuvākā mēneša laikā. Top sertificēts medicīniskais centrs ar plašu procedūru klāstu.

"Bellevue Park Hotel Rīga" kopā ar sadarbības partneriem piedāvā pievilcīgas iespējas iedzīvotājiem, lai izrautos no ikdienas. Konferenču organizators piedāvā to dalībniekiem par draudzīgu cenu atrasties citā atmosfērā – viesnīcā, nevis sēžot mājās pie datora. Šī ideja dalībniekiem bija ne tikai pieņemama, bet arī aizraujoša. Nevar nepamanīt viesnīcas "Bellevue Park Hotel Rīga" interjeru TV seriālos un šovos, piemēram, "Viņas melo labāk" vai "Nākamā pietura – mīlestība" epizodēs. "Bellevue Park Hotel Rīga" ir draudzīga viesnīca un priecāsies par katru viesi, sagādājot harmonisku noskaņu un atpūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!