Foto: Shutterstock
Tu esi tas, ko tu ēd, vēstī sena tautas gudrība. Zināšanas par pilnvērtīgu, sabalansētu uzturu iet rokrokā ar labu pašsajūtu un stipru veselību. Aizvien vairāk mūsdienīgi domājošu darba devēju rūpējas ne tikai par to, lai veicinātu darbinieku veselību, iegādājoties veselības apdrošināšanas polises, bet arī par to, kā panākt, lai kolēģi neslimotu gandrīz nemaz. Veselīgam uzturam ir būtiska nozīme, sevišķi birojos, kur cilvēki pavada garas stundas mazkustīgās pozās. Dietoloģe, asoc. profesore Laila Meija sniedz vērtīgus padomus, kā darba devējs var veicināt savu darbinieku veselīgas izvēles, kad runa ir par ēdienu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!