Latvija šodien pirmo reizi vēsturē sacenšas par pasaules hokeja čempionāta bronzas medaļām. Kādas ir pretinieku ASV stiprās un vājās puses? Par to Uldis Strautmanis raidījumā "Aizmugure" pulksten 14.00 runā ar bijušo izlases kapteini Rodrigo Laviņu un "Delfi" Sociālo tīklu satura redaktoru Jāni Sildniku.

Līdzvērtīgā cīņā Latvija pusfinālā 27. maijā piekāpās Kanādas izlasei. Vēl sākoties trešajam periodam Latvija bija vadībā ar 2 pret 1, bet kanādiešiem izdevās gūt divus vārtus izvirzoties vadībā. Ceturtos vārtus viņi iemeta jau spēles noslēgumā tukšos Latvijas vārtos. Tikmēr Latvijas šodienas pretinieki ASV vakara spēlē pagarinājumā piekāpās Vācijas izlasei. Iepriekšējo reizi pasaules čempionāta zelta medaļu spēlē ASV un Vācija satikās 1930. gadā, pašā pirmajā pasaules hokeja čempionātā.


Visu turnīra laiku raidījumā "Aizmugure" pievēršamies galvenokārt tam, studijā par jaunākajiem rezultātiem, skandāliem un sasniegumiem spriežot gan ar hokeja speciālistiem un žurnālistiem, gan sabiedrībā pazīstamiem sporta entuziastiem.

"Aizmugure" ir "Delfi TV" raidījums, kura epizodes ierasti publicējam katru nedēļu ceturtdienās. Pēc pirmizrādes epizodes ieraksts pieejams raidījumu arhīvā. Raidījumā Uldis Strautmanis kopā ar sportistiem, žurnālistiem, sporta funkcionāriem un politiķiem paver aizkaru uz sporta sasniegumiem un aizkulisēm.

Raidījuma jaunākās epizodes ir pieejamas Apple un Spotify podkāstos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!