Līdz šim nebijušos augstumos uzkāpusi Latvijas Hokeja izlase, kura šodien turpina cīņu par pasaules čempionāta medaļām. Pusfināla mačā Somijas pilsētā Tamperē Latvija mēro spēkus ar hokeja dzimteni Kanādu. Par gaidāmo spēli Uldis Strautmanis raidījuma "Aizmugure" speciālizlaidumā pulksten 13.00 runā ar sporta žurnālistu Jāni Celmiņu un bijušo izlases hokejistu Normundu Sējēju.
Šī ir jau otrā reize šī čempionāta laikā, kad Latvija cīnās ar Kanādu. Pirmā satikšanās čempionāta atklāšanas mačā beidzās ar pagalam bēdīgu 0 pret 6 Kanādas labā. Turpmākajos mačos Latvija gan savu sniegumu pamatīgi uzlaboja. Pret Slovākiju tika piedzīvots zaudējums ar rezultātu 1 pret 2, bet pēc tam nāca sešas uzvaras pēc kārtas, tostarp sensacionāli pārspētā Zviedrija ceturtdaļfināla mačā.

Visu turnīra laiku raidījumā "Aizmugure" pievēršamies galvenokārt tam, studijā par jaunākajiem rezultātiem, skandāliem un sasniegumiem spriežot gan ar hokeja speciālistiem un žurnālistiem, gan sabiedrībā pazīstamiem sporta entuziastiem.

"Aizmugure" ir "Delfi TV" raidījums, kura epizodes ierasti publicējam katru nedēļu ceturtdienās. Pēc pirmizrādes epizodes ieraksts pieejams raidījumu arhīvā. Raidījumā Uldis Strautmanis kopā ar sportistiem, žurnālistiem, sporta funkcionāriem un politiķiem paver aizkaru uz sporta sasniegumiem un aizkulisēm.

Raidījuma jaunākās epizodes ir pieejamas Apple un Spotify podkāstos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!