Pasaules hokeja čempionātā noslēgušās priekšsacīkstes, un esam tikuši pie reti baudāma "saldā ēdiena" - Latvijas hokeja izlase savu skatītāju priekšā ceturtdaļfināla mačā šovakar spēkojas ar Zviedriju. Ko Latvija var likt pretī šai hokeja lielvalstij? Par to Uldis Strautmanis pulksten 15.30 raidījumā "Aizmugure" runā ar bijušajiem Latvijas izlases hokejistiem Jēkabu Rēdlihu un Kristapu Sotnieku.

Pasaules čempionāts, kuru kopīgi rīko Somijas pilsēta Tampere un Rīga, norisinās no 12. līdz 28. maijam. Rīgā notiek vienas grupas spēles, kurās spēkus mēro Kanāda, Čehija, Šveice, Slovākija, Latvija, Norvēģija, Kazahstāna un Slovēnija, kā arī divi ceturtdaļfināla mači. Otrajā ceturtdaļfināla mačā Rīgā spēkiem mērojas Vācijas un Šveices izlases.

Visu turnīra laiku raidījumā "Aizmugure" pievēršamies galvenokārt tam, studijā par jaunākajiem rezultātiem, skandāliem un sasniegumiem spriežot gan ar hokeja speciālistiem un žurnālistiem, gan sabiedrībā pazīstamiem sporta entuziastiem. Raidījums maijā pie skatītājiem nonāk divreiz biežāk – papildus jau ierastajām ceturtdienas pēcpusdienu pārraidēm, pie skatītājiem dodamies arī speciālizlaidumos pirmdienu rītos, pulksten 9.30.

"Aizmugure" ir "Delfi TV" raidījums, kura epizodes ierasti publicējam katru nedēļu ceturtdienās. Pēc pirmizrādes epizodes ieraksts pieejams raidījumu arhīvā. Raidījumā Uldis Strautmanis kopā ar sportistiem, žurnālistiem, sporta funkcionāriem un politiķiem paver aizkaru uz sporta sasniegumiem un aizkulisēm.

Raidījuma jaunākās epizodes ir pieejamas Apple un Spotify podkāstos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!