Investīciju bankas "Prudentia" un "Nasdaq Riga" fondu birža apkopojusi Latvijas vērtīgāko uzņēmumu TOP101. Īpašā "Delfi TV" pārraidē 30. novembrī pulksten 10 apbalvojam šī gada labāko sniegumu un skaidrojam, kā attīstīt un audzēt uzņēmuma vērtību šajā pārmaiņu un nenoteiktības laikā. Diskusijā izvērtējam, kādi ir galvenie Latvijas uzņēmēju izaicinājumi un vai kaimiņvalstis jau atkal ir platu soli priekšā.

Diskusijā piedalās Latvijas vērtīgāko uzņēmumu TOP101 uzvarētāja pārstāvis, "Nasdaq Riga" vadītāja Daiga Auziņa-Melalksne, "Prudentia" partneris un padomes loceklis Ģirts Rungainis, Roberts Idelsons ("Signet Bank" valdes priekšsēdētājs), kā arī Jānis Vība ("Virši-A" valdes priekšsēdētājs). Diskusiju vada Aija Krūtaine, Delfi Bizness galvenā redaktore.

Šogad sarakstā gaidāmi pārsteigumi – pieslēdzies raidījumam un uzzini pirmais!

Latvijas vērtīgāko uzņēmumu TOP 101 ir iniciatīva, kuru kopš 2005. gada īsteno „Prudentia" un "Nasdaq Riga" un tās pamatā ir vēlme rosināt sabiedrībā diskusiju par uzņēmumu vērtību un to ietekmējošiem faktoriem. Vērtīgāko uzņēmumu tops sniedz iespēju uzņēmējiem, nozares ekspertiem un sabiedrībai kopumā iegūt vispusīgu ieskatu par Latvijas un Igaunijas uzņēmumu izaugsmi, korporatīvās pārvaldības principu ievērošanu, attīstību un konkurētspēju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!