Kuri mūziķi šogad saņems "Zelta mikrofona" balvas un cik krāšņa būs ceremonija? Par to, kā arī par galvenajiem jaunumiem viņu pašu muzikālajās karjerās Monika Cālīte raidījumā "KultūrKlubs" pulksten 16 runā ar grupas "Dzelzs vilks" solistu, ģitāristu un dziesmu autoru Juri Kaukuli, reperi ZEĻĢIS un dziedātāju MARTA.

"Zelta mikrofons'23" ceremonija notiks 18. februārī Ķīpsalas izstāžu centra hallē un tajā koncertēs Dons, "Dzelzs vilks", kā arī "Instrumenti", "Citi zēni", "Astro'n'out", "Dagamba", Rolands Če, "Finķis", Aija Andrejeva, Olga Rajecka un citi..

Šogad katras kategorijas uzvarētājs saņems divas balvas – metālmākslinieka Armanda Jēkabsona veidotās "Zelta mikrofons'23" statuetes un arī graffiti mākslinieka "Kiwie" radītu NFT jeb digitālo kriptomākslu.

"KultūrKlubs" ir "Delfi TV" raidījums, kura epizodes publicējam katru nedēļu piektdienās pulksten 16. Raidījumā Monika kopā ar Latvijas sabiedrībā iemīļotām kultūras personībām runā par interesanto un aktuālo kultūras, popkultūras un izklaides pasaulē.

Raidījuma jaunākās epizodes ir pieejamas Apple un Spotify podkāstos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!