Nākamnedēļ sākas Valmieras vasaras teātra festivāls, piedāvājot daudzveidīgu notikumu programmu visām gaumēm. Kā šis festivāls atšķirsies no iepriekšējiem un ko noteikti nedrīkst palaist garām? Delfi TV raidījums "Kultūrklubs 16 atgriežas pie skatītājiem ar jaunu sezonu, kuras pirmajā epizodē žurnāliste Monika Cālīte sarunājās ar festivāla direktoru Reini Suhanovu un festivāla progammas pērles - lielformāta koncerta "Citu dziesmu svētki" - režisoru Mārtiņu Meieru.

Valmieras vasaras teātra festivāls šogad notiks no 4. līdz 7. augustam un būs veltīts Brīvdomības tematikai, izceļot brīvības un domāšanas, bet ne tikai, nozīmību šajā sarežģītajā laikā, kad Krievija ik dienas veic kara noziegumus Ukrainā un kad informācijas telpā notiekošais šķeļ sabiedrību.

“KultūrKlubs” ir “Delfi TV” raidījums, kurš kopā ar skatītājiem sāk savu otro sezonu. Raidījumā Monika kopā ar Latvijas sabiedrībā iemīļotām kultūras personībām runā par interesanto un aktuālo kultūras, popkultūras un izklaides pasaulē.

Tā epizodes publicējam katru nedēļu piektdienās un pēc pirmizrādes ieraksts pieejams gan raidījumu arhīvā, gan Apple un Spotify podkāstos!

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!