Tiek pausts satraukums par sporta infrastruktūras gatavību 2021. gada pasaules čempionātam hokejā. Bažas ir par "Daugavas" stadiona ledus halli, kuru bija plānots nodot ekspluatācijā jau 17. martā. Ceturtdien, 15. aprīlī, raidījumā "Spried ar Delfi" Uldis Strautmanis par to un "Daugavas" stadiona attīstības plānu īstenošanu izjautāja Kultūras un sporta centra "Daugavas stadions" valdes locekli Daniēlu Nātriņu un Izglītības un zinātnes ministrijas Sporta departamenta direktoru Edgaru Severu.

Pasaules čempionāts Rīgā sāksies 21. maijā un risināsies līdz 6. jūnijam. Latvijas izlases grupas spēles risināsies "Arēnā Rīga", kas šobrīd ir vienīgā sacensību arēna, kas ir pilnībā gatava turnīram. Otras grupas spēles risināsies blakus esošajā Olimpiskajā sporta centrā, kur sākušies pārbūves darbi. Savukārt treniņi komandām notiks "Daugavas" stadiona ledus hallē, kuru bija plānots nodot ekspluatācijā 17. martā.

"Daugavas stadions" laikā periodā no 2017. - 2022.gadam īsteno ERAF projektu "Kultūras un sporta kvartāla izveide Grīziņkalna apkaimē", kura mērķis ir izveidot mūsdienīgu Kultūras un sporta kvartālu ar daudzveidīgu kultūras un sporta aktivitāšu piedāvājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!