Latvijas futbola izlase sāk gatavošanos 2022.gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēm pret Melnkalni, Nīderlandi un Turciju. Pirmdien, 22. martā pulksten 14 raidījumā "Spried ar Delfi" Uldis Strautmanis par to iztaujāja bijušo Latvijas izlases futbolistu un futbola treneri Viktoru Dobrecovu. Savus jautājumus uzdeva arī "Delfi" sporta žurnālists Reinis Lācis.

Ceturtdien Latvijas izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs paziņojis 28 spēlētājus, kuri uzaicināti uz valstsvienību dalībai kvalifikācijas spēlēs. Latvijas futbola izlases rīcībā atgriezušies vārtsargs Pāvels Šteinbors, kā arī aizsargi Vitālijs Maksimenko un Aleksandrs Solovjovs.

Latvija G grupas pirmajā spēlē 24. martā "Skonto" stadionā uzņems Melnkalni, 27. martā Johana Kruifa vārdā nosauktajā stadionā Amsterdamā tiksies ar Nīderlandi, bet 30. martā Ataturka olimpiskajā stadionā Stambulā spēkosies ar Turciju.

44 gadus vecais Dobrecovs savulaik spēlējis Latvijas izlasē kā uzbrucējs, valstsvienībā aizvadot 18 spēles. Tagad Latvijas izlasē spēlē vairāki futbolisti, kurus savulaik trenējis Dobrecovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!