Piektdien, 4. februārī, Pekinā oficiāli atklās XXIV ziemas olimpiskās spēles. Līdzīgi kā 2020. gada Tokijas olimpiskās spēles, kas risinājās 2021. gadā, arī Pekinā sacensības risināsies Covid-19 pandēmijas ēnā. Kā Pekinā sokas Latvijas olimpiešiem, kādas ir Latvijas sportistu cerības izcīnīt medaļas un kāda situācija ir Ķīnas galvaspilsētā – par to ceturtdien, 3. februārī, raidījumā "Spried ar Delfi" sporta medija MVP galvenais redaktors Ingmārs Jurisons sarunājās ar Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ģenerālsekretāru, Latvijas delegācijas vadītāju Kārli Lejnieku un portāla "Delfi" sporta ziņu žurnālistu Jāni Bendziku.

Pekinas olimpiskajās spēlēs Latvija būs pārstāvēta ar 57 sportistiem 11 sporta veidos. Latvijai pārstāvji nebūs tikai frīstailā, snovbordā, tramplīnlēkšanā un kērlingā, bet pēc vienu olimpisko spēļu izlaišanas ledus laukumā atkal redzēsim Latvijas hokeja izlasi.

Latvija uz medaļām Pekinas ziemas olimpiskajās spēlēs tradicionāli var cerēt renes sporta veidos, jo līdz šim izcīnītās deviņas medaļas bijušas bobslejistiem, kamaniņniekiem un skeletonistiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!