Šonedēļ sākās Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) rīkotā sporta sasniegumu apbalvojuma "Trīs Zvaigžņu balva 2021" tautas balsojums. Par to Uldis Strautmanis 12. novembrī raidījumā "Spried ar Delfi" runāja ar LOK prezidentu Žoržu Tikmeru, LOK ģenerālsekretāru Kārli Lejnieku un Saeimas Sporta apakškomisijas priekšsēdētāju Sandi Riekstiņu (JKP).

Vietnē www.triszvaigznubalva.lv balsojums ilgs līdz 28. novembrim un tā laikā ikvienam sporta līdzjutējam būs iespēja vienu reizi dienā izteikt atbalstu 2021. gada nomināciju kandidātiem.

"Trīs Zvaigžņu balva 2021" nomināciju kandidātus 1. kārtā izvirzīja sporta sabiedrības un nozares profesionāļu loks, ieskaitot atzītās Olimpiskās un neolimpiskās federācijas, sporta organizācijas un sporta žurnālistus. Saskaitot 1. kārtā iegūtās balsis, žūrija apstiprināja 11 nomināciju kandidātus, kas ir ieguvuši visvairāk balsu un tālāk tiek virzīti tautas balsojumam.

Vienlaikus sporta sabiedrībā diskusijas raisījušas nominantu atlases pirmajā kārtā īpatnības, kā rezultātā, piemēram, starp nominantiem nav vairāku izcilāko Latvijas sportistu kā Ziemeļamerikas profesionālajās hokeja un basketbola līgās spēlējošie.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!