Uzņēmumi Latvijā otro gadu sadalījuši atzinības par panākumiem e-komercijā – trešdien pasniegtas konkursa "E-komercijas zvaigzne" balvas 11 kategorijās, nosakot labākos interneta veikalus. Par to, kā mainījusies un attīstījusies pārdošana internetā un par kādiem nopelniem sadalītas balvas, ceturtdien, 2.jūnijā raidījumā "Spried ar Delfi" žurnālists Andris Auzāns sarunājās ar diviem "E-komercijas zvaigznes" žūrijas locekļiem – "Omniva" Pārdošanas daļas vadītāju Māri Kuļikovski un "Printful" Klientu stratēģisko konsultanti Samantu Stripkāni.

Latvijas e‑komercijas gada balvas mērķis ir izcelt spožākos e-veikalus un e-komercijas uzņēmumus, tādējādi arī veicinot izpratni par e-komercijas iespējām un ieguvumiem Latvijas uzņēmēju un sabiedrības vidū.

Konkursā tiek izcelti veiksmes stāsti – ražotāji, mājražotāji, lietotnes, mākslinieki un citi pakalpojumu sniedzēji, parādot labo praksi un iedvesmojot arī citus uzņēmumus attīstīt pārdošanu digitālajā vidē.

Uzņēmumus vērtē starptautiska žūrija, kas paver iespēju atzītu nozares ekspertu skatījumā daudz plašāk palūkoties uz mūsu uzņēmumu panākumiem. Tiem seko arī portāls "Delfi" kā "E-komercijas zvaigznes" informatīvais partneris.

Raidījuma "Spried ar Delfi" jaunākās epizodes ir pieejamas Apple un Spotify podkāstos!

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!