Foto: Shutterstock
Ikviena no mums mīl citādāk. Viena ir auksta kā ledus, bet otra kūst ikreiz, kad garām paiet pievilcīgs vīrietis. Vai zini, kurš gadalaiks raksturo tavu mīlas dzīvi – kaislīgā vasara, naivais pavasaris, aukstā ziema vai nogurušais rudens? "Viņa" piedāvā testu, kas palīdzēs izprast tavas personības noslēpumus.

Katru gadalaiku raksturo atšķirīgas sajūtas, dabas procesi un laikapstākļi. Pavasaris bieži tiek uzskatīts par mēnesi, kad mostas daba un cilvēku jūtas – uzplaukst ne tikai ābeles un ķirši, bet arī mīlestība. Vasara ir karstāka un kaislīgāka. Tas ir laiks, kad nobriest augļi un arī cilvēki vairs nešķiet tik naivi un apreibuši kā iepriekš. Redzams daudz vairāk plikumu, un mīlai tiek pavērti jauni apvāršņi.

Rudenī tiek vākta raža, dzīve kļūst lēnāka. Ir vairāk, ko ēst, bet kaut ko darīt gribas arvien mazāk un mazāk. Tā tas ir līdz brīdim, kad pienāk ziema un viss apstājas. Bet, iespējams, mums tikai tā šķiet. Pēdējos gados novēroti visādi brīnumi – gailenes decembrī un zemeņu ziedēšana janvārī. Var gadīties, ka tava mīlas dzīve ir tikpat mainīga kā daba, bet varbūt tu jau ilgstoši dzīvo tikai vienā gadalaikā, kas tad arī raksturo tavu personību.

Pat tad, ja rezultāti uzrāda, ka mīlas jautājumos esi neprāte vai sevi vērtē pārāk augstu, nebēdā. Neviena no mums nav perfekta!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!