Foto: Shutterstock

Vasara straujiem soļiem tuvojas izskaņai, katrs brīvais brīdis jācenšas izbaudīt no visas sirds. Vienalga, vai plānos tev ir pavadīt laiku ar savu otro pusīti, jautrā draugu kompānijā vai mierā un klusumā vienatnē – iespēju ko darīt netrūkst, tāpēc šoreiz no padomu lādes esam izcēluši ieteikumus jestri, laiski un patīkami pavadītai nedēļas nogalei.

Ja vēlies brīvdienas pavadīt ar mīļoto cilvēku, variantu ir patiesi daudz. Katram gadalaikam ir sava burvība – ziemā var ieritināties piecās segās, dzert kakao un skatīties filmas, rudenī doties pastaigās, baudot krāsainos skatus, arī pavasarī gribas pēc iespējas vairāk pavadīt laiku ārā, kaut vai sēžot uz soliņa, ķerot sauli un ļaujoties sarunām. Neskatoties uz iepriekšminētajiem variantiem, vasarā to ir visvairāk, piemēram, meklēt gardāko saldējumu pilsētā, izmēģināt spēkus ielu basketbolā, doties ogot un vēl. Plašāk par šiem un vēl citiem ieteikumiem interesantam randiņam lasi šeit.

Taču arī tad, ja tu vēl esi sava cilvēka meklējumos vai arī vienkārši vēlies veltīt laiku tikai sev, iespēju ir pietiekami daudz. Piemēram, "Viņa" lasītāja Sanita dalījusies pieredzē, ka reizēm vienai aiziet uz kino arī nav ne vienas, taču filmu vakars mājās ar draugiem vienmēr ir laba ideja. Pirms tam vari uzaicināt viņus uz "tikšanos virtuvē" – kopīgi pagatavojiet ko garšīgu, paralēli apspriežot interesantas tēmas un klausoties mīļāko mūziku.

Turpretī lasītāja Kate sacījusi: "Kad vēlos uzlādēt baterijas, uzvelku augstpapēžu kurpes, ieveidoju matus, uzkrāsojos un dodos uz kādu āra terasi izdzert glāzi vīna un pavērot pilsētas un cilvēku steigu, tai pat laikā izbaudot savu atpūtas mirkli. Iespēja bez sarunām izbaudīt vecpilsētas atmosfēru patiesībā ir lieliska."

Ja tev nav plānu brīvdienām, vērīgi izpēti un izlasi šo kolekciju, kurā atradīsi kādu laika pavadīšanas nodarbi arī sev!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!