Foto: Shutterstock
Ak, nesteidzīgās un gausās svētdienas ir tik patīkamas un teju vai paredzētas, lai kārtīgi atpūstos no nedēļas laikā uzkrātā. Lai pamudinātu kārtīgi atpūsties, šoreiz piedāvājam septiņu brīnišķīgu sieviešu labsajūtas receptes. Varbūt kāda noder arī tev?

TV žurnāliste, ilggadēja "Māmiņu klubs" vadītāja un divu bērnu mamma Kristīne Virsnīte atklāja, ka viņa no pasaules, lūk, "atslēdzas" šāda veidā: "Bieži vien ikdienā manam telefonam ir izslēgta skaņa, lai es būtu tā, kas izvēlas, kurā brīdī pieslēgties apkārtējai pasaulei un kad no tās atslēgties. Nebūt vienmēr sasniedzamam – tas noteikti ir risinājums, lai pasaule nemēģinātu ielauzties pārāk dziļi privātajā telpā."

Visu interviju lasi šeit.

Foto: Jūlija Ekerte

Māksliniece Ieva Bondare par savu labsajūtas formulu savukārt izvirza sekojošo: "Manas baterijas uzlādē saule. Gaisma un saule ir mani enerģijas avoti."

Visu interviju lasi šeit.

Foto: LETA

Kādreizējā "LNT Brokastis" reportiere un laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, kura šobrīd ir bērna kopšanas atvaļinājumā, arī ar "Viņa" lasītājām padalījās savā "restartēšanās" receptē. "Reizēm man palīdz sarunas ar draudzenēm pie vīna glāzes, man patīk palutināt sevi ar spa apmeklējumu – katrā ziņā, ļoti laicīgas lietas. Mani neatradīsiet vienu pašu pa mežu staigājam un svaigu gaisu elpojam, lai gan grūtniecības laikā es darīju arī tā," tā Dvinska, piebilstot, ka arī ceļošana ir lielisks "restarts".

Visu interviju lasi šeit.

Foto: Privātais arhīvs

Zīmola "Narciss" dibinātāja Alise Trautmane, kura jau vairākos gadus par mājām sauc Ņujorku, teic, ka svētdienas rītos viņa nestrādā un laika veltu sev. Viņa labprāt palasa avīzes vai žurnālus, ēd kruasānus ar sviestu vai biezu kārtu ievārījuma un gultā dzer melnu kafiju. Ja atliek mirklis, Alise dodas uz okeāna piekrasti, kas atrodas trīs stundu brauciena attālumā no Ņujorkas vai glezno. "Tas man ir tas pats, kas citiem cilvēkiem "runāšana ar sevi"," teic Alise. Tāpat lielisks veids, kā izvairīties no strādāšanas nedēļas nogalē, ir lidot. "Tas ir vienīgais veids, kā varu pateikt sev "stop" un vismaz nedēļas nogalēs nestrādāt," tā Alise.

Visu interviju lasi šeit.

Foto: Privātais arhīvs

Vaicāta, kā ar sagurumu cīnās žurnāliste, modes un stila eksperte Maija Silova, viņa atbildēja: "Atsakoties uz kādu laiku no faktoriem, kas mani ir nogurdinājuši. Satieku cilvēkus, ar kuriem varu apspriest praktiski visu, un ļauju sev atpūsties bez sirdsapziņas pārmetumiem."

Visu interviju lasi šeit.

Foto: DELFI

Savukārt, lai pagūtu atpūsties, uzņēmēja un "Mākoņoga" radītāja Linda Ķuze no rītiem ceļas agrāk. Tas viņai dodot enerģiju un viņa pagūstot izdarīt visu – pavingrot, sapucēties un nesteidzīgi noskaņoties dienai. Tomēr atpūsties Lindai labpatīkot arī kopā ar ģimeni, tas dodot enerģiju un iespēju redzēt, sajust un izgaršot pasauli.

Visu interviju lasi šeit.

Foto: Privātais arhīvs

TV raidījuma "Tête-à-Tête ar Rīgu" vadītāja Lelde Lietaviete savukārt atklāja, ka viņa no darba gūst baudu un rutīna nav viņas dienaskārtībā. "Mani iedvesmo, sajūsmina un aizrauj cilvēki, ar kuriem ikdienā tiekos, un ir grūti šo sajūtu nesasmelties pašam. Paralēli darbam TV, esmu iesaistījusies vairākos interesantos projektos," tā Lietaviete.

Visu interviju lasi šeit.

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!