Foto: Reuters/Scanpix
Braukšana alkohola un narkotisko vielu reibumā, fiziska izrēķināšanās un pat slepkavības – ir zvaigznes, kas regulāri iekuļas nepatikšanās un nonāk uz notiesāto sola, dažkārt nonākot aiz restēm un piedzīvojot publisku pazemojumu. Lūk, 7 pasaules slavenas sievietes - šovbiznesa zvaigznes, kuras ir pārkāpušas likumu.

Hloja Kardašjana — dzērājšofere

Foto: Reuters/Scanpix

Hloja Kardašjana ir armēņu izcelsmes uzņēmēja, TV personība, modele un aktrise, kura dzīvo ASV. Realitātes šovu zvaigzne asociējas ar perfekti sakoptu un sapucētu sievieti, bet pirms kāda laika, 2007. gadā, Hloja tika arestēta un notiesāta uz trim gadiem nosacīti, jo tika pieķerta, vadot automašīnu stiprā alkohola reibumā. Kardašjana pārkāpa likumu atkārtoti, un viņai piesprieda 30 dienu cietumsodu, taču cietuma telpu pārapdzīvotības dēļ pēc trim dienām tomēr tika atbrīvota.

Karmena Elektra — varmāka

Foto: Ekrānuzņēmums no Facebook

Tara Lī Patrika – ASV modele, televīzijas zvaigzne, aktrise un dziedātāja, pasaulē pazīstama ar pseidonīmu Karmena Elektra, tika arestēta 1998. gadā par vardarbīgu uzbrukumu savam vīram, NBA basketbola zvaigznei Denisam Rodmenam. Likums noteica, ka viņi viens otram nedrīkst tuvoties, un abiem jāatrodas 500 pēdu attālumā vienam no otra. Arī Rodmens ir tiesāts – par Karmenas bijušā drauga piekaušanu.

Vinona Raidere – kleptomāne

Foto: Ekrānuzņēmums no Facebook
Aktrise Vinona Raidere ir labi zināma kleptomāne. Viņas noziedzīgā rīcība patiesībā ir padarīta lielāka, nekā tā ir – viņa, nabadzīte, vienkārši nevar pretoties zagšanai, ieejot veikalā. Tiesnesis lika atdot visas nozagtās drēbes un noteica pārbaudes laiku trīs gadus, kuru laikā viņai jāuzvedas labi. Tas varētu šķist minimāls un nepietiekams sods, taču tā gluži nav, jo aktrise kopš tā laika nav ieguvusi nevienu galveno lomu tā iemesla dēļ, ka viņu neviena filmu studija nevēlas aicināt uz provēm.

Lindsija Lohana – kokaīna glabātāja

Foto: AP/Scanpix
Aktrise Lindsija Lohana īpaši izceļas ar sodāmību. Jau kopš viņa tika sodīta tālajā 2010. gadā, aktrise pamanās atkal un atkal pārkāpt likumu, kaut nav vēl izcietusi iepriekšējo sodu. Viņa piespriestā 90 dienu cietumā soda vietā tur uzturējās tikai 14 dienas – jau atkal tikai tāpēc, ka ASV cietumos nav vietas un uz ne-vardabīgajiem likumpārkāpējiem tiesneši skatās "caur pirkstiem". Ne-vardarbīgs nozīmē, ka Lohana aizraujas ar apreibinošām vielām.

Aktrises drāmas ar to nebeidzās. Sekojot Vinonas Raideres piemēram, Lindsija 2011. gada februārī pamanījās nozagt kaklarotu no augstas klases juvelieru veikala. Šoreiz viņai cietumā bija jāpavada 120 dienas, 360 stundas – sieviešu komunikācijas centrā un jāveic sabiedriskie darbi 120 stundu apjomā Losandželosas grāfistes morgā.

Bet jau atkal – varētu likties, ka tas ir absurds, ja vien nebūtu taisnība – cietumu pārpilnības dēļ Lohana atkal jau tika nosacīti atbrīvota, un viņai tika piespriests mājas arests. Pat mājas aresta laikā viņa pārkāpa noteikumus, neizturot alkohola pārbaudes testu. Pēc tam burtiski visai sabiedrībai Lindsijas gājieni vairs neizraisīja nekādu pārsteigumu.

Parisa Hiltone – braukšana “zem kaifa”

Foto: Vida Press
Lai gan miljardu mantinieces un realitātes šovu zvaigznes Parisas Hiltones noziegums nav tik nopietns kā daži citi, viņas arests apreibinošo vielu ietekmē izraisīja masu histēriju un mediju uzmanību un burtiski aizēnoja visus citus slavenību padarītos noziegumus.

Visa plašā pasaule ar nepacietību vēroja, kā viņa tika vesta uz cietumu, izplūstot asarās, jo bagātā viesnīcu mantiniece, kas ir radusi valkāt dārgu dizaineru tērpus un nenovērtējamus aksesuārus, aiz restēm būs spiesta valkāt cietuma apģērbu.

Parisa tika atbrīvota pēc trīs nedēļām gavilējošu fanu ielenkumā, kamēr pārējie līdzjūtīgi noraudzījās notiekošajā un ar satraukumu nopūtās.

Keitlīna Dženere – slepkava

Foto: Vida Press
Olimpiskā čempione un slavenās Kardašjanu ģimenes galva Keitlīna Dženere, agrāk zināma kā Brūss Dženers, tika iesaistītā fatālā automašīnu negadījumā Malibu, kas notika 2015. gada februārī. Pēc aculiecinieku stāstītā, kā vēsta "Ranker.com", Dženere ietriecās baltā automašīnā, kas no sitiena iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar "Hummer" automašīnu. Baltās automašīnas šoferis mira notikuma vietā, un septiņi citi pasažieri guva nopietnus ievainojumus. Dženere izkļuva cauri sveika un vesela.

Policija stāstīja, ka vaininiece pati labprātīgi nodevusi asinis un veica alkohola pārbaudes testu, kā arī tika konstatēts, ka viņa nav pārsniegusi atļauto braukšanas ātrumu negadījuma brīdī. Pēc testu veikšanas Keitlīna policijai skaidroja, ka viņu sabiedējuši paparaci, kas dzinās viņai pakaļ, bet policija šai versijai nenoticēja.

Dženeri vēlāk atbrīvoja, un viņa publiski paziņoja, ka izsaka visdziļāko nožēlu un līdzjūtību cietušo ģimenēm un mīļajiem, un visiem pārējiem, kas tikuši iesaistīti un ievainoti briesmīgajā negadījumā. "Tā ir postoša traģēdija, un es nevaru iedomāties, kam tuvinieki iet cauri šajā laikā. Es lūdzos par viņiem. Es turpināšu ar viņiem sadarboties visos iespējamos veidos."

Šerila Kola — kausle

Foto: Ekrānuzņēmums no Facebook
Šerila Kola ir angļu dziedātāja, dejotāja un televīzijas personība. Tikai dažas nedēļas pēc uzvaras un viņas pievienošanās meiteņu grupai "Girls Aloud", Kola tika arestēta pēc domstarpībām ar kādu naktskluba apmeklētāju dāmu istabā.

Šerila sākotnēji tika apsūdzēta rasistiska uzbrukuma veikšanā. Nodarījumu pasliktina rasisma klātbūtne, un dziedātāja tika notiesāta par uzbrukumu ar faktisku miesas bojājumu nodarīšanu. Viņai piesprieda 120 stundas sabiedrisko darbu veikšanā.

Materiāls tapis, pateicoties "Buzzfeed.com", "Sobadsogood.com".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!