Foto: Shutterstock
Laiks pirms Ziemassvētkiem daudziem ir darbu un pienākumu piepildīts, tāpēc, svētkiem noslēdzoties, sajūta ir gluži kā pēc vērienīga maratona noskriešanas. Protams, ir gandarījums un prieks par paveikto, taču reizē arī patīkams (vai dažiem nepatīkams) nogurums. Šādos brīžos ir īpaši svarīgi parūpēties par savu labsajūtu – kā fizisko, tā garīgo.

Kā reiz dziedāja Renārs Kaupers: “Tā nogurt var tikai no svētkiem!” Skaidrs, ka svētki parasti ir liels prieka un pozitīvo emociju avots, taču pēc kārtīgas svinēšanas ir nepieciešams arī brīdis atelpai. Šī brīža realitāte ir atņēmusi iespēju doties uz SPA vai citām labsajūtu veicinošām vietām, tomēr arī mājas apstākļos ir iespējams parūpēties par sevi un atgūt iekšējo mieru.

Ko tad īsti darīt? Viens variants ir nodoties mierīgai meditācijai (vai jogai – ja labāk tīk izkustēties). Varbūt ir vērts izmēģināt jaunu hobiju, piemēram, zīmēšanu, kas ļauj atslābināties un lieki nedomāt. Iespējams, ir īstais laiks pievērsties ādas kopšanai – uzliec iemīļotāko sejas masku vai ieej karstā, putām piepildītā vannā. Ja tevi nomierina fiziskas aktivitātes, tad uzslēdz sev tīkamāko mūziku un kārtīgi izdancojies spoguļa priekšā. Un kā ar manikīru? Ja vēlies kārtīgi apčubināt darbā nogurušās rokas, ir vērts izlasīt padomus, ko sniedz manikīra speciālista Ance Tarvida. Iespēju patiesi ir daudz, atliek vien izvēlēties un rīkoties!

Jauku atpūtu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!