Foto: Shutterstock
Teātra, baleta un operas sezona jau kādu laiku ir sākusies. Lai arī lielākā daļa izrāžu nav balstīta patiesos notikumos un tās tiek uzskatītas par iespēju uz laiku atslēgties no realitātes, mūsu pašu dzīves nereti šķiet daudz aizraujošākas par ainām, kas tiek izspēlētas uz skatuves. "Viņa" piedāvā testu, kas palīdzēs noskaidrot, kādam izrādes žanram atbilst tava dzīve un personība – komēdijai, drāmai, detektīvam vai traģēdijai.

Reizēm cilvēki mēdz sacīt, ka dzīve līdzinās kino. Un varētu domāt, ka tā patiešām ir, bet jāņem vērā, ka visu iestudējumu, neatkarīgi no tā, vai tas parādās uz kādas skatuves vai kino ekrāna, radītāji iedvesmojas no reāliem cilvēkiem, viņu dzīvēm un notikumiem. Pat, ja tev šķiet, ka ikdiena ir pelēcīga un garlaicīga, noteikti arī tava dzīve ir kāda teātra, operas vai baleta uzveduma cienīga. Iespējams, ka no tās sanāktu lieliska kinofilma vai seriāls.

Kādas būtu tavas dzīves izrādes ar tevi kā galvenā tēla prototipu žanrs? Drāma? Komēdija? Detektīvs? Vai tomēr traģēdija? Noskaidro to testā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!