Foto: Shutterstock
Ja tu vecā gada nogalē vai jaunā gada sākumā jau esi papūlējusies sastādīt nebeidzami garu sarakstu, kurā uzskaitīti visi tava esošā vai bijušā vīrieša trūkumi un negantās izdarības, pārlasi to vēlreiz. Mēs nepavisam nebrīnīsimies, ja nonāksi pie secinājuma, ka, iespējams, kaķis varētu būt labāks un piemērotāks dzīvesbiedrs nekā nevīžīgs un neuzmanīgs stiprā dzimuma pārstāvis.

Tādēļ piedāvājam iepazīties ar "Cosmopolitan" uzskatītajiem 10 iemesliem, kas ne vienu vien dāmu rosinās aizdomāties, ka varbūt tiešām savu nekam nederīgo vīrieti pēdējais laiks aizstāt ar tīrīgu un mīlīgi murrājošu runčuku.

Kaķis ir lielisks modinātājs

Ja tev ir niķis ik rītu noteiktā laikā vairākas reizes atlikt modinātāja zvanu, rezultātā nokavējot darbu, tad kaķis ar laiku pieskaņos savu iekšējo pulksteni tavējam un noteiktā laikā nāks tevi modināt, mīlīgi piebakstot ar ķepu un murrājot ausī. Protams, šajā brīdī tu savu astaini visticamāk no sirds ienīdīsi, bet jau pēc pusstundas atvainosies un pateiksies viņam par šo džentlmenisko žestu.

Kaķis ir tīrīgs

Foto: Shutterstock

Ja esi nogurusi, cīnoties ar sava vīrieša nelāgajiem ieradumiem, piemēram, atstāt aiz sevis pusizdzertas kafijas krūzes un izmētāt zeķes, kur vien pagadās, tad ar kaķi tev šādu problēmu pilnīgi noteikti nebūs.

Kaķim patīk mājās

Iziešana sabiedrībā, protams, ir laba lieta, bet ko iesākt, ja jūsu intereses ir krasi atšķirīgas – viņam patīk trakas ballītes ar dejām līdz rītam, bet tu labāk izvēlies gulšņāt uz ērtā dīvāna, skatoties jaunākos seriālus? Tādā gadījumā kaķis tev būs lielisks kompanjons, turklāt tev nevajadzēs justies vainīgai un taisnoties viņam par to, kādēļ kārtējo reizi vēlies palikt mājās.

Kaķis veltīs tev daudz laika

Foto: Shutterstock

Tavs minčuks ar lielāko prieku iegulsies tev klēpī un pacietīgi vēros, kā tu dzer tēju, adi, pārlūko viedtālrunī sociālo tīklu jaunumus vai dari jebkādas citas sev tīkamas lietas. Jo viņam ir bezgalīgi daudz laika, ko tev veltīt.

Kaķis respektēs tavas izvēles

Murrātājs, kaut skums, bet sapratīs un pieņems, ka tev jāiet uz darbu, teātri vai klubiņu. Viņš neko tev nepārmetīs, tikai pacietīgi gaidīs un būs ārkārtīgi priecīgs, sagaidot tevi atgriežamies mājās.

Kaķis iederas jebkurā telpā

Kaķis piešķir īpašu šarmu un mājīgumu jebkurai telpai, kur atrodas vai izvēlējies atlaisties. Piemēram, palodze ir tikai necila, balta palodze, bet, ja uz tās mīlīgi saritinājies pūkainis, tas jau ir klusās dabas cienīgs māklsas darbs.

Kaķis ir lielisks stresa noņēmējs

Foto: Shutterstock

Ja vēlies atpūsties un relaksēties pēc garas un nogurdinošas darba dienas, vienkārši paņem klēpī kaķi, samīļo un paglāsti – tā būs lieliska meditatīva nodarbe. Stresa apstākļos minčuks tev vienmēr atgādinās, ka nav vērts "cepties", tā vietā labāk dziļi ieelpot, izelpot, nomierināties un...murrāt.

Kaķis māk lieliski uzjautrināt

Tev ir slikts noskaņojums? Kāds sabojājis garastāvokli? Bet paskaties tikai, cik smieklīgā pozā uz gultas malas ir aizmidzis tavs pūkainais astainis, un smaids pats no sevis atplaukst sejā.

Kaķim patīk taisīt "selfijus" ar tevi

Foto: Shutterstock

Tavs bijušais uzskatīja, ka fotografēšanās nav domāta īstiem večiem? Viņam nebija taisnība. Tagad tev ir galants kavalieris ar kuplām ūsām, kurš ne vien neiebilst pret "selfiju" ar tevi jebkurā vietā un laikā, bet arī visās bildēs izskatās vienkārši lieliski un savāc daudz vairāk "patīk" nekā bijušais.

Kaķis māk atvainoties

Viņš atkal saskrāpējis tapetes. Nogāzis no palodzes puķupodu. "Iezīmējis" no bibliotēkas paņemto grāmatu. Viņš saprot, uzstājīgi trinās gar kājām, murrā un pēc acīm redzams – jūtas vainīgs un lūdz piedošanu. Vai gan uz tādu mīlīgu radībiņu ir iespējams ilgi dusmoties?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!