Foto: F64
"Delfi" sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni "LMT Straume" piedāvā Līgo vakaram un Jāņu svinībām veltītu video padomu sēriju, kas ikvienam līgotājam palīdzēs paša spēkiem radīt īstu vasaras saulgriežu noskaņu.

Īpašu svētku sajūtu Jāņos dod latvju spēka zīmes. Ir svarīgi izprast dažādu zīmju nozīmi, mērķi un izvēlēties īstās, ar ko svētkos izrotāt savu un ģimenes apģērbu, svinību vietu un pat automašīnu. "LMT Straumes" video pamācība skaidro populārāko spēka zīmju nozīmi un palīdzēs atrast piemērotāko katram līgotājam.

Veiksmei un pozitīvai enerģijai kalpos arī pašu plūkta zāļu slotiņa. Noskaties zāļu slotiņu gatavošanas video, dodies pļavā un radi savu slotiņu no tīkamākajām Jāņu zālēm!

Lai Jāņu svinības ir izdevušās, katram līgotājam ir jāparūpējas par svarīgu Jāņu uzdevumu izpildi. Vīriem un sievām Jāņos pienākumi ir atšķirīgi. Par to, kādi tie ir, uzzini, skatoties padomu video.

Viena no vasaras saulgriežu tradīcijām ir aplīgošana. Noskaties padomu video un iemācies aplīgošanas dziesmu. Atceries – aplīgot var visu, kas svarīgs!

Lustīgā Jāņu nakts tradicionāli beidzas ar mazgāšanos agra rīta rasā. Vai esi kādreiz to darījis? Ir vairākas tradīcijas, kā to darīt, tādēļ ielūkojies līgošanas padomu video un uzzini, kā ar šī rituāla palīdzību gūt sev veselību un spēku!

Līgo padomu video sērija, kā arī saulgriežu svinību koncertieraksti skatāmi lietotnē "LMT Straume" un internetā. Video skatītāji aicināti iesaistīties "Twitter" diskusijās un dalīties ar savām saulgriežu svinību tradīcijām, lietojot tēmturi #LMTstraume.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!