Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja apkārtējie tevi arvien biežāk mudina noformēt attiecības ar mīļoto oficiāli, savukārt jūs ar šo lēmumu kavējaties, jo neesat droši, vai patiesi pienācis laiks, iepazīsties ar desmit yourtango.com piedāvātajām pazīmēm, kas liecina - jūs esat gatavi laulībām!

Iztēlojoties savu dzīvi nākotnē, tu to viennozīmīgi redzi kopā ar esošo partneri. Tu nespēj iedomāties sevi ne ar vienu citu vīrieti.

Ja agrāk domas par bērniem tev šķita tālas un samērā nereālas, arvien biežāk, raugoties uz citu vecāku atvasēm, iztēlojies sevi un mīļoto kopīgi audzinām jūsu mazuli. Bez tam – tu pat sāc ilgoties pēc jūsu ģimenes papildinājuma.

Doma par mīlēšanos ar citu vīrieti tev šķiet nepieņemama. Iztēlojoties svešas rokas aizskaram tavu ķermeni, tevi pārņem pretīgums.

Tev patīk iemigt kopā ar mīļoto un naktī just viņa tuvumu, kā arī pamostoties ieraudzīt viņa seju. Guļot viena, jūties neomulīgi, un tavs miegs ir saraustītāks.

Viņa visādā ziņā disfunkcionālā ģimene tev šķiet brīnumjauka un radoši haotiska.

Tu arvien biežāk ar interesi aplūko svešu cilvēku kāzu fotogrāfijas un piefiksē interesantas idejas to noformējuma un svinību norises ziņā.

Tu sāc aizdomāties par kopīgas dzīvesvietas iegādi un sava vecā mitekļa pārdošanu.

Tu novērtē pašas vienkāršākās lietas, ko darāt kopā – kopīgu iepirkšanos un televīzijas skatīšanos tu novērtē un izbaudi tāpat kā romantiskus randiņus.

Tu un tavs partneris viens otru atbalstāt ikvienā situācijā – tu tici viņa pārdrošākajām idejām, savukārt viņš kvēli atbalsta pat tavas dīvainākās aizraušanās.

Tu uzticies savam mīļotajam un vari viņam bez raizēm atklāt lietas, ko nekad neuzticētu kādam citam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!