Raidījumā "Starp mums runājot" Katrīne Sauliete norāda, ka brīvas sievietes statusā praktiski var paveikt visu, tomēr problēmas rodas, ja runa ir par tehniskām lietām. Viņai šķitis, ka grūtības sagādās finansiālie aspekti, tomēr tā nav bijis.

"Es nezinu kāpēc, bet man nauda plūst. Man vienmēr visu mūžu ir bijis tā – ja man nav kaut kas, es naktīs neguļu un domāju, un man viss nāk. Es nezinu kāpēc, bet man nāk," par naudas līdzekļiem norāda Sauliete. Viņa atklāj, ka ir pat labāk nekā agrāk, jo, iespējams, sieviete iepriekš nav mēģinājusi darīt ko citu, jo bijusi pilnībā nodrošināta.

Sauliete atzīst, ka problēmas dažreiz sagādā bērni, kuri nevēlas doties pie miera. Viņa norāda, ka nesenā situācijā meitas atstājusi darboties pašas. Kad sieviete pamodusies nakts vidū, bērni gulējuši un viss bijis kārtībā. "Vismaz tikušas galā ir. Man vajag palīdzību tādā veidā mazliet, bet to jau arī palīdz. Nav tā, ka es tagad esmu pamesta viena – nabadzīte, raudiet par mani. Nē! Man ir ļoti labi," viņa piebilst.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!