Foto: Shutterstock
Attīstoties mūsdienu medicīnai un tās pavērtajām iespējām dažādu veselības problēmu ārstēšanā, aktualizējies arī jautājums par mākslīgo apaugļošanu, ko par privātiem vai valsts piešķirtiem līdzekļiem izmanto arvien vairāk pāru.

Šai sakarā saņēmām arī vēstuli no kādas portāla lasītājas, kura, pašas entuziasma vadīta, pētījusi mākslīgās apaugļošanas medicīniskos un ētiskos aspektus, piedāvājot savu, visai alternatīvu, redzējumu par to, kāpēc nereti novērojama tā dēvētā emocionālā neauglība, un kādi ir bērni, kas dzimuši mākslīgās apaugļošanas ceļā.*

*Pilnu atbildību par iesūtītās vēstules un publikācijas saturu uzņemas tās autore.

Karma, ģenētika un garīgie likumi

Senos laikos bērna ieņemšana tika veikta kā dievišķs rituāls, pārim apzinoties, ka ieņemšanas brīdī vecāku dvēseles savienojas un veidojas enerģijas lauks, kas mātes vēderā ietvers bērnu kā šūpulī. Savukārt mūsdienās, bērnam tiekot ieņemtam mākslīgās apaugļošanas ceļā, dabisks mīlestības un dzīvās enerģijas lauks neizveidojas.

Kāda dvēsele rodas mākslīgi radītajā enerģijas laukā?

No karmiskā viedokļa tiek domāts, ka bērns saņem vecākus pēc saviem nopelniem no iepriekšējām dzīvēm. Ja tā, tad ar kādām īpašībām būs apveltīta dvēsele, kas uz zemes nonākusi "piespiedu" kārtā? Kāds būs šī bērna raksturs?

Esmu dzirdējusi stāstus par mākslīgās apaugļošanas ceļā ieņemtiem bērniem un viņu aurām. Īpašu gadījumu man pastāstījis arī kāds neirologs, kura nodaļā bijusi deviņus mēnešus veca meitenīte:

"Aura šai meitenei bija caurspīdīga kā ziepju burbulis, un tajā peldēja dažādi plankumi ar dažādu toņu nokrāsām – sākot no brūnās, purvu - brūnās krāsas, līdz tumšai bordo un melnajai krāsai.

Mēs noskanējām šos plankumus ar sajūtu zināšanu metodi – un tajos atklājās pilna negatīvu īpašību buķete – kaprīzes, ļaunums un sirds aukstums.

Parasti mazuļiem šajā vecumā aura ir piena balta, gaiši izgaismota. No viņiem plūst miers un laime, neskatoties uz to, cik niķīgi viņi arī nebūtu. Toties šis bērns izskatījās tik kliedzošs, ar lielām acīm, un novērojām, ka meitene ļoti daudz raud, un ne ar bērna balsi, bet rupjā un kliedzošā tonī.

Arī meitenes māmiņa grūtniecības laikā jutās ļoti slikti, tomēr viņa ar vīru ļoti kaislīgi vēlējās bērnu. Protams, šajā gadījumā var runāt par sievietes grūtniecības perioda psiholoģiskām īpatnībām, bet iespējams, emocionālais diskomforts bija cieši saistīts ar bērniņa ieņemšanas veidu."

Pēc Visuma principiem, nekas šajā pasaulē nenotiek tā pat vien. Visam ir savs iemesls un pamatojums. Kāpēc sievietei tiek atņemta iespēja kļūt par māti? Kāpēc viņa nevar turpināt savu dzimtu?

Pēc šamaņu tradīcijām tiek uzskatīts, ka, ja ir liegta iespēja piedzemdēt bērnu, mākslīgi šo aizliegumu pārkāpt nedrīkst. Pašā dzimtā no paaudzes paaudzē ir sakrājies tik daudz negatīvās pieredzes un negatīvo iedzimto īpašību, ieradumu, ka, ja nodotu šo bagāžu tālāk nākamām paaudzēm, tad šī dzimta būs destruktīvās enerģijas pārvadātāja. Vai arī, lai attīrītos no negatīvās enerģijas, tā slimos ar dažādām slimībām.

Šādos gadījumos, pirms plānot mazuli, ieteicams "iztīrīt" savas dzimtas enerģētiku un atbrīvoties no senču grēkiem ar lūgšanu palīdzību, lai mainītu savu un dzimtas ceļu uz labo pusi.

Neauglības gadījumos mātei vai tēvam (visbiežāk mātei) ir ļoti daudz psiholoģisku problēmu, kas traucē izaudzināt harmonisku bērnu. Šajā gadījumā attiecīgi arī tiek novērotas grūtības ieņemt bērnu pēc medicīniski nesaprotamiem iemesliem.

Visuma mācībā tiek uzskatīts, ka šādiem cilvēkiem atliek vien sakārtot savu iekšējo pasauli, lai arī sievietes organisms būtu gatavs pieņemt jauno dvēseli kā templī.

Savukārt, ja topošo vecāku dzīvesveids neatbilst viņu dzīves uzdevumam, tad tiek slēgts kanāls, pa kuru jaunā dvēsele varētu atnākt pie šiem vecākiem.

Tāpēc, apkopojot iepriekš minēto, atliek secināt, ka ir ļoti svarīgi mazuli ieņemt dabiskā ceļā, un tas ir iespējams, vien attīrot savu enerģētikas lauku, lai novērstu šķēršļus, kas jaunajai dvēselei traucē ceļā uz zemi.

Lai patiesi savienotos ar gaidāmo bērnu, lūdziet viņam pie sevis atnākt un jautājiet, kas varētu būt tas, kas traucē viņa ceļā, lai šķēršļus pēc iespējas ātrāk novērstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!