Gan sievietes, gan vīrieši ļoti bieži viļas attiecībās, un tās noslēdzas ar šķiršanos. Režisors Miks Ozoliņš ir pārliecināts, ka cilvēkiem, kas ir attiecībās, ir jāspēj dzīvot arī vienam bez otra, turklāt ar "klikšķi" vien veiksmīgas savienības izveidei ir par maz. Savā viedoklī viņš dalās raidījumā "Starp mums runājot".

Ozoliņš ir pārliecināts, ka sievietes diemžēl bieži veido attiecības tā, ka viņu laime un labklājība ir atkarīga no otra cilvēka. Viņas bieži tic, ka spēj otru mainīt. Protams, bez vainas neesot arī vīrieši. "Ja tev ar otru cilvēku ir tā, ka "es bez viņa esmu nekāds", tad tu neesi pilnvērtīgs. Tev pašam ar sevi ir jāstrādā," pārliecināts Ozoliņš.

Režisors stāsta, ka savās iepriekšējās attiecībās viņš pirmo reizi piedzīvojis situāciju, kad ar partneri pašķiras, pēc tam atkal nolemj būt kopā, bet tad atkal pašķiras. "Tas tevi izsūc kaut kā. Protams, var izsūkt arī vienā vilcienā – bez šķiršanās. Pirmo reizi bija tā, ka nebija ar to cilvēku nekā kopīga, ja neskaita to, ka mēs viens otru mīlam, patīkam viens otram," skaidro režisors.

Viņš esot sapratis, ka tā darīt nevajagot. Esot viegli ļauties "klikšķim", bet bez kopīgām interesēm ir grūti iedziļināties un saprast otru un otra rīcības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!