Foto: Shutterstock
Nav noslēpums, ka ikviens vēlas, lai viņa kāzu dienu būtu īpaša un atmiņā paliktu vēl ilgi. Tomēr visi arī cer, ka kāzu diena paies bez liekām raizēm. Vai vienmēr viss ir perfekti? Lūk, daži neveikli stāstiņi, kurus jaunlaulātie uzticējuši "Elitedaily".

Vērtīga kāzu torte, ko viesi varēja pagaršot no grīdas

"Es iztērēju aptuveni 800 dolārus (apmēram 715 eiro), lai savā kāzu dienā varētu baudīt milzīgu kūku. Kad apkalpojošais personāls izstūma kūku pie mums viesību telpā, jo bija pienācis tortes griešanas mirklis, viņi vienkārši to nometa uz grīdas. Kūka bija visur... Tas bija pasaulē bēdīgākais mirklis, jo kūkas ēšana ir visu cilvēku mīļākais brīdis kāzās. Ja viesi vēlējās, viņi to varēja pagaršot, tiesa, no grīdas," savās atmiņās dalās Leina.

Nelūgtie viesi

"Es pat no sākuma to neapjautu, bet mūsu kāzās bija seši cilvēki, kurus mēs pat nepazinām. Mums bija apmēram 350 viesi. Es pazinu ikvienu no viņiem, tomēr, tā kā kāzu diena jaunlaulātajiem ir visai aizņemta, es nepamanīju tos cilvēkus, kas vienkārši ēda un dzēra mūsu ēdienu.

Te pēkšņi viens no maniem draugu draugiem iesaistījās asu vārdu pārmaiņā, kas piesaistīja arī apkārtējo uzmanību. Mans vīrs devās uz ķīviņa vietu un atskārta, ka tajā iesaistīti tie paši negaidītie viesi. Es pieļauju, ka viņi apēda un izdzēra diezgan daudz," stāsta Marisa.

Foto: Shutterstock

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!