Foto: Shutterstock
Līdz ar gadiem kļūstam nobriedušākas, mūsu prioritātes izkristalizējās un mēs arvien vairāk novērtējam laiku, līdz ar to – izvērtējam, kā to pavadīt lietderīgāk. Neviens cilvēks nevēlas atrasties ne sevišķi patīkamā kompānijā, tāpēc ar laiku paliekam tikai pie pašiem labākajiem un tuvākajiem, atbrīvojoties no tiem cilvēkiem, kuri mums sagādā tikai galvassāpes.

Jau iepriekš vēstījām, ka ir tādi cilvēki, kuri tevi gluži kā enkurs velk uz leju. Šoreiz vairāk par cilvēkiem, kuri ir tavi draugi. Un, lai arī šie cilvēki ir diezgan dažādi, katrā no viņiem slēpjas kāds īpašs talants. Iespējams, tās ir trakulīgās sajūtas, ko vari gūt tikai ar viņu kompānijā, varbūt šie cilvēki sniedz labus padomus vai iedvesmo tevi augt un attīstīties.

Vērts piebilst, ka ikviens ir pelnījis savā dzīvē šādus draugus. Ja kāds var atzīt, ka viņam ir draugs, kurā mīt vairākas šeit minētās labās īpašības, tad nudien ir paveicies – novērtē šo cilvēku!

Lūk, "Elite Daily" izvirza draugu tipus, kuriem jābūt ikviena dzīvē!

Trakulīgais un muļķīgais

Foto: Shutterstock

Ikvienam nepieciešams draugs, ar kuru kopā esot spēj atlaist visas bremzes un esi pat šķietami trakulīga vai muļķīga. Jūs vieno līdzīga humora izjūta, tāpēc vari nebaidīties no kāda lieki pateikta vārda vai pārprasta joka. Kad esat kopā, smiekli ir neapstādināmi. Jāteic, ka blakus esošajiem cilvēkiem pat vārētu šķist, ka esat jukuši.
Jūsu tuvība pat neizpaužas pateiktajos vārdus – jūs vienkārši esat uz viena viļņa.

Piedzīvojumu meklētājs

Foto: Shutterstock

Šis draugs allaž tevi iedvesmo sasniegt augstākās virsotnes un izkāpt ārpus komforta zonas. Viņa brīvais gars vari dažkārt tevi pat nedaudz biedēt, tomēr nevar noliegt, ka tas gandrīz vienmēr ir satraucoši patīkams.
Šāds draugs ierosinās vistrakākās idejas, piemēram, lai tu pamet darbu un nopērc vienvirziena biļeti uz kādu tālāku zemi. Viņa apetīte nobaudīt ikvienu dzīves mirkli neapšaubāmi liek arī tev nedaudz iešūpoties un izlauzties ārpus ierastās rutīnas.

Draugs, uz kura pleca vari izraudāties un gūt dzīvesgudras atziņas

Foto: Shutterstock

Kad kaklā sakrājies asaru kamols vai jau slīksti asaru jūrā, viņa numuru caur asarām atcerēsies. Pat tad, ja neesat runājuši kādu laiku, tu zini, ka vari viņa palīdzību lūgt kaut tumšākajā nakts stundā.

Šāds draugs vienmēr uzklausīs tevi, nomierinās un sniegs kādu padomu, kas šķitīs ļoti trāpīgs un vērtīgs. Pat vienkārša parunāšanās un savas sāpes izklāstīšana viņam liek tev justies jau daudz labāk.

Labākais draugs no pusaudžu gadiem

Foto: Shutterstock

Labākajam draugam, kurš ar tevi pavadīja pusaudžu gadus, vienmēr tavā sirdī, šķiet, būs atvēlēta vieta, jo tieši ar viņu saistās vistrakākās un neiedomājamākās atmiņās, kuras tik viegli aizmirst nespēj.
Jūs vienkārši esat bijuši kopā pārāk ilgu laiku un tieši īstajos brīžos – pirmās ballītes, pirmās mīlestības, vienotas intereses un kopīgās pusaudžu problēmas. Atskatoties atpakaļ, saproti, ka viņš patiesībā glabā visus tumšākos un kaunpilnākos noslēpumus par tevi. Iespējams, bez viņa tava jaunība nebūtu bijusi tik krāšņa.

Draugs, kurš tevi intelektuāli izaicina un iedvesmo

Foto: Shutterstock

Kad ar viņu sarunājies, jūti, ka tu klausies vērīgāk un apdomā visas viņa paustās idejas. Jūs vieno kopīgas intereses, kas prasa arī kādas zināšanas – kultūras pasākumi, politika un citi. Iespējams, pat jūsu viedokļi ir gana atšķirīgi un daudzos gadījumos tie nemaz nesakrīt, tomēr jums patīk diskutēt, argumentēt savus viedokļus un ieturēt veselīgu intelektuālo konkurenci.
Tāpat šis draugs tevi noteikti iedvesmo sasniegt jaunu latiņu profesionālajā vidē.

Draugs, kurš tev ir kā māsa/brālis

Foto: Shutterstock

Šāds draugs jau sen ir daļa no tavas ģimenes kaut neesat radniecīgi saistīti. Jūs mēdzat pastrīdēties, salabt, izpriecāties un atkal paķīvēties – gluži kā īstā ģimenē tas pienākas.
Lai arī kāda būtu jūsu ikdiena, jūs vienmēr viens otru ļoti novērtējat, jūsu mīlestība vienam pret otru ir bezizmēra un, ja būs vajadzība, aizstāvēsiet viens otru no nelabvēļiem.

Draugs, ar kuru tu runā reizi četros mēnešos, bet nekas par to neliecina

Foto: Shutterstock

Ir draugi, kurus dažkārt vienkārši fiziski grūtāk ir satikt. Iespējams, viņš dzīvo pārāk tālu no tevis vai vienkārši jums ir daudz citu darīšanu un pavadīt laiku kopā vienkārši nesanāk.
Tomēr tad, kad jūs satiekaties, nekas neliecina par to, ka pagājis tik ilgs laiks. Tu satiec šo draugu un runā tā, it kā jūs vēl vakar būtu satikušies. Un pats interesantākais ir tas, ka jums tas šķiet pašsaprotami un normāli. Nav neveikli un neērti, viss liekas tā, kā tam jābūt.

Labākais draugs - puisis

Foto: Shutterstock

Un, protams, nevar aizmirst arī par labāko draugu – puisi. Viņš ir tas draugs, kurš sapratīs tevi it visos jautājumos, un palīdzēs uznest skapi uz trešo stāvu, kad izdomāsi pārvākties.

Kaut ar sakostiem zobiem, tomēr viņš atnāks tev līdzi uz veikalu, kad tev būs jānopērk jauna kleita, bet tu labprāt ar viņu piektdienas vakarā baudīsi hokeja spēli.
Viņš ir tas draugs, kuram parasti uzcep kotletes, kad viņam atkal sanākusi nepamatota saķeršanās ar draudzeni jūsu tuvo attiecību dēļ.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!