Nav šaubu, ka ceļš uz dāmu sirdīm var būt visai sarežģīts. Pareizie vārdi, īstās darbības un aplidošana nav tas vieglākais darbiņš, it īpaši, ja vēlies, lai sieviete no sirds tevi cienītu un apbrīnotu, ne tikai viegli paspēlētos. Slavenais rakstnieks Frederiks Beigbeders uzskata, ka mīlestība ir vien pārējošas jūtas, kas ilgst trīs gadus. Tomēr daudzi viņam nepiekritīs, skaidrojot, ka īsta mīlestība ilgst mūžību, ja vien pārī valda abpusēja cieņa un uzticība.

"Womanitely" autoru komanda izpētusi vairāku sociologu pētījumus un atklāja to, ka daudzi vīrieši tic īstai mīlestībai, tomēr viņi neuzskata, ka tā attiecībās ir svarīgākā lieta. Vīrietim vajadzīga sievietes cieņa, un viņš darīs visu, lai to izcīnītu. Tiesa, sievietes cieņa un uzticība nav tās lietas, ko iemantot momentāli un šajā procesā jāpieliek zināmas pūles, jo sievietes tic darbiem, ne vārdiem.

Protams, būdamas intelektuālas un jūtīgas būtnes, sievietes pievērš uzmanību vīrieša iekšējai pasaulei, pārliecībai un arī spēkam, tāpēc "Womanitely" steidz palīgā kungiem ar padomu, izceļot tās lietas, kas ļaus iemantot sievietes uzticību un cieņu, tajā pašā laikā mums, sievietēm, ļaujot izvērtēt, vai tā ir tiesa.

Neaizvaino par personību, ja vajadzīgs – kritizē par darbiem

Foto: Shutterstock

Neatklāj visas kārtis par darbiem un nedarbiem guļamistabā

Foto: Shutterstock

Neesi stūrgalvīgs, atzīsti savas kļūdas

Foto: Shutterstock

Neklusē, ja nepiekrīti

Foto: Shutterstock

Neizrādi visas savas vājības

Foto: Shutterstock

Ir grūti cienīt tos, kuri neciena paši sevi

Foto: Shutterstock

Ja esi profesionāls kādā lauciņā, tāds tu būsi arī visur citur

Foto: Shutterstock

Nepacel balsi - atrodi citus veidus, kā risināt konfliktus

Foto: Shutterstock

Neesi bērns, lai mīļotajai nav jābūt tavai mammai

Foto: PantherMedia/Scanpix
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!