Foto: Privātais arhīvs

Zane Gauruča un Rūdolfs Milzarājs kopā ir trīs gadus. Pavisam nesen, 14. jūlijā, Rūdolfs uzdeva Zanei vairākus jautājumus, bet tikai viens no tiem viņu saviļņoja tā, ka neko citu par patiesu "jā" atbildēt viņa nemaz negrasījās. Negaidītais bildinājums, kas izskanējis ašo jautājumu maratonā, pēc publicēšanas sociālajos tīklos izpelnījies kā draugu un paziņu, tā arī svešu cilvēku uzmanību.

Zane šobrīd ir pilna laika mamma, bet Rūdolfs strādā par bārmeni. Ģimenē aug mazais luteklītis Pauls, kuram pavisam drīz būs 10 mēneši. Jaunā ģimene ir visai aktīva – patīk kopā vizināties ar velosipēdiem un labprāt krīt arī ceļošanas vilinājumā.

Savā kopā būšanas laikā jaunie vecāki bija runājuši par to, ka reiz varētu apprecēties un pat jau izplānojuši savu sapņu lielo dienu, tomēr zināmu mirkli tas bija tikai sapnis.

Laiciņu atpakaļ Zane ar Rūdolfu izdomājuši, ka abi varētu viens otram sagatavot vairākus jautājumus, uz kuriem sniegt ašās atbildes, bet jautājumu sēriju nofilmēt, lai paliek atmiņā. Vispirms savās mājās "nopratināts" tika Rūdolfs, bet tikai vēlāk Zane sapratusi, kādēļ ar savu jautājumu sagatavošanu dzīvesbiedrs vilcinājies. Aptuveni pēc nedēļas, tieši dienu pēc Zanes dzimšanas dienas ģimenīte devusies izbraucienā pa Mežaparku. Rūdolfs ierosinājis atrast kādu skaistu vietiņu un beidzot uzdot jautājumus. Neko nenojauzdama, Zane piekritusi. Jautājumu sērijas beigās izskanējis maģiskais jautājums, kuru todien Zane pavisam noteikti negaidīja.

Zane stāsta, ka zīmīgā jautājuma uzdošana esot bijis īsts pārsteigums: "Nevarētu teikt, ka es to negaidīju vispār, bet noteikti ne tajā brīdī."

"Šķiet, ka biju jau minējusi Rūdim, cik man ir svarīgs tieši bildinājuma veids. Un tā tiešām ir! Atceros, ka skatījos dažādus video internetā, kur puiši ir izdomājuši ļoti oriģinālus un aizkustinošus veidus, kā pārsteigt topošo sievu ar bildinājumu, pie dažiem no tiem es pat raudāju! Vienmēr nodomāju – tas gan ir forši, un tā arī vajag – piedomāt! Tas taču ir lieliski, ka pēc gadiem vari atcerēties un bērniem stāstīt par tik foršu notikumu un izdomu. Dēlam rādīt labu piemēru no tēta!"

Foto: Margarita Germane

Jāpiebilst, ka Rūdolfs bija piedomājis ne vien pie bildinājuma oriģinalitātes, bet arī pie gredzena izvēles. "Tas tika speciāli taisīts, pēc manām vēlmēm un gaumes, papildus padomu prasot vienai no manām draudzenēm. Kas man arī likās ļoti mīļi un īpaši!"

Foto: Privātais arhīvs

Pāris jau pamazām sāk plānot kāzas, jo abi saprot, ka labākie jomas profesionāļi jāaizrunā jau savlaicīgi. "Man ļoti gribas, lai ir maksimāli mazāk stresa par lietām, kad kāzu diena būs pavisam tuvu, tādēļ gribas visu noskaidrot pēc iespējas laicīgāk," rezumē Zane.

Foto: One Milk

Ja arī tev ir aizkustinošs, romantisks vai oriģināls bildinājuma stāsts, ar kuru tu vēlētos padalīties ar citiem, raksti mums uz sieviete@delfi.lv .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!