Dzīvot kopā ar savu mīļoto ir daudzu iemīlējušos cilvēku sapnis. Kamēr reizēm kopdzīve tiek uzsākta teju nemanot un viena partnera mājas ar laiku kļūst tikai par mantu glabātuvi, reizēm tas ir lēmums, kas pieņemts pārsteidzīgi. Ja ar savu partneri apsver iespēju dzīvot kopā, pirms uzsaki īres līgumu, pārdod savu dzīvokli vai ielaid tajā īrniekus, rūpīgi izvērtē, vai šim solim patiešām esi gatava.

"Elite Daily" attiecību eksperti skaidro, ka par gatavību uzsākt kopdzīvi var liecināt četras pazīmes.

Tu pilnībā nododies attiecībām

Ja ar partneri tāpat visas naktis pavadāt kopā tavās vai viņa mājās un esat pārliecināti, ka gribat būt kopā ilgtermiņā, kopdzīves uzsākšana ir loģisks solis. Tā palīdzēs attiecības un saistības vēl vairāk nostiprināt un spert soli kopīgas nākotnes virzienā. Tāpat šādā gadījumā kopdzīve var būt labs veids, lai pārliecinātos, ka patiešām vēlaties būt kopā un varat sadzīvot, pirms sperat nākamo soli, piemēram, saderināties.

Tu uzticies otram cilvēkam

Uzticība ir viena no svarīgākajām lietām veiksmīgā savienībā. Ja tu jūti, ka vari pilnībā paļauties uz otru cilvēku un tu viņam uzticies, tā noteikti ir laba zīme. Dzīvojot kopā un veidojot kopīgu dzīvi, ir ļoti būtiski zināt, ka tas tiek darīts ar cilvēku, uz ko patiešām vari paļauties. Ja drošības sajūtas nav, labāk divreiz padomāt, pirms spert kādu nozīmīgu soli.

Tu esi gatava risināt nesaskaņas un pieņemt izaicinājumus

Ja ievāksies kopā ar savu partneri, Jūsu attiecības mainīsies uz visiem laikiem, un tas ļoti bieži nozīmē to, ka jūs saskarsities ar izaicinājumiem un problēmām, ko nāksies risināt. Un tās nav tikai diskusijas par trauku mazgāšanu vai mājas uzkopšanu. Jūs viens otru ieraudzīsiet mazāk tīkamā gaismā, redzēsiet viens otru katru dienu un zaudēsiet to aizrautību, kas uztur dzirksti attiecību sākumā. Tev ir jābūt gatavai risināt grūtus ar attiecībām saistītus jautājumus, kā arī pieņemt lietas, kas, iespējams, nešķiet īpaši romantiskas, piemēram, tērpšanos apģērbā, kādā cilvēks uz ielas nerādītos, un pilnīgi visu, kas saistīts ar cilvēka organisma darbību.

Tu esi pārliecināta, ka jūs abi to vēlaties

Ja tev ir kaut mazākās šaubas par dzīvošanu kopā vai arī jūti, ka uz tevi izdara spiedienu, tad labākais brīdis rūpīgām pārdomām ir pirms pārvākšanās. Iespējams, tev vajag vairāk laika lēmuma pieņemšanai, bet tas nebūt nenozīmē, ka attiecības izirs un jums nav lemts būt kopā. Atceries, ka dzīvošana kopā nav mīlestības izrādīšanas veids, bet gan kopīgs lēmums apvienot jūsu dzīvesveidus, ko nevajadzētu pieņemt impulsu vadītai un bez rūpīgas izvērtēšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!