Kā pamudināt vīrieti kaut ko mājās izdarīt? Kāda ir sieviete, bet kāda –mīlestība? Savā viedoklī sarunu šovā "Starp mums runājot" dalās personības izaugsmes treneris Andžejs Reiters.

Reiters skaidro, ka nepieciešams radīt "pareizo mikrovidi", lai vīrietim pašam kaut ko gribētos darīt: "Nevar dziedāt dziesmu piespiedus. Viņa ir tad, kad viņa nāk. Ja viņš mājās jūtas labi, ja viņš nav "topīts", "cepīts", un es te varu izmantot vēl veselu virkni vārdus, tad viņam gribas darīt to nevis 8. martā, bet principā regulāri, biežāk."

Izaugsmes treneris teic: "Sieviete ir krietni spilgtāka un spēcīgāka par vīrieti." Un viņai esot spēcīga psiholoģiskā noturība. Reiters skaidro, ka pavisam noteikti sieviete ir arī tā, kas iedvesmo. Runājot par sievieti un lēmumu pieņemšanu, Reiters saka tā: "Bieži pieņem, bet nevajadzētu tam tā būt. Vīrietim ir sava fronte, kur viņš ir svarīgs, galvenais noteicējs."

Reiters rezumē: "Mīlestība ir dižena. Mīlestība ir dāvināšana. Mīlestība – tas ir tā ļoti lieli un skaisti. Bet ļoti bieži mēs gribam ērtumu, tas nav viens un tas pats."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!