Foto: LETA

Pavisam drīz klāt būs jau ilgi gaidītā Māmiņdiena, līdz ar to sācies maģiskais laiks, kad cenšamies pateikties savām mammām par visu, ko viņas mums devušas. Cits par to pasakās ar buču, cits – narcišu pušķīti un brokastīm gultā, bet kā savu mammu iepriecinājis dziedātājs Lauris Reiniks un kā – aktrise Dita Lūriņa? Amizantos stāstos sēriju ciklā "Es lepojos ar savu mammu" dalās slavenības.

Kanāls "STV Pirmā!", domājot par visām īpašajām sievietēm, kuras audzinājušas un joprojām audzina savas atvases, piedāvā īpaši aizkustinošu stāstu sēriju "Es lepojos ar savu mammu", kurā savos stāstos dalās arī Latvijā zināmi cilvēki – šoreiz Lauris Reiniks un Dita Lūriņa. Raidījumā jaukus stāstus un atmiņu plauktu saturu pārcilā ne tikai slavenības, bet arī mazie, taču starp sirsnīgajiem komplimentiem par mammām uzzināt var arī kādus visai amizantus atgadījumus par to, ko slavenības kādreiz dāvinājušas savām māmiņām.

"Kad biju Amerikā, par pēdējo naudu nopirku, šķiet, kašmira jaciņu. Dzīvoju vienreiz un domāju, ka mamma ir pelnījusi kašmiru. Es nopirku to, un es redzu, ka viņai nepatīk," atceras Reiniks. Atdarinot mammas intonāciju, viņš atkārto mammas vārdus: "Jā, noderēs, noderēs." Viņš turpina: "Kāds "noderēs", skaidrs, ka nekur nevilks."

Amizanta, tā teikt, dāvanu sērija bijusi arī Ditas Lūriņas mammai. Lūriņa uz svētkiem bija iesākusi mammai dāvināt apģērbu. "Ļoti ilgu laiku es viņai dāvināju miņukus, un citreiz es nenogrādēju, cik liels mini tas ir. Vienos Ziemassvētkos tapa viena fotosesija ar mammu miņukos pie stenderes," smejas aktrise.

Ik otrdienas vakaru katra māmiņa aicināta noskatīties stāstu "Es lepojos ar savu mammu", kura ietvaros dažādi bērni godīgi un vienlaikus ļoti aizkustinoši stāstīs par savām mammām. Katrs no bērniem – liels vai mazs – novēl arī ko īpašu savai vismīļākajai un labākajai mammai. Šie stāsti ir kā dāvana visām Latvijas māmiņām īpašajos svētkos!

"Es lepojos ar savu mammu" skaties šovakar, 2. maijā, plkst. 22.00 TV kanālā "STV-Pirmā!".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!