Foto: Shutterstock
Vai bērnībā vēlējies kļūt par skolotāju? Stjuarti? Varbūt par izsmalcinātu šefpavāru? Ja savu sapni īstenot neizdevās, šoreiz "Viņa" komanda izraudzījusies dažas profesijas, kuru noslēpumos caur atslēgas caurumu ļaujam arī ieskatīties.

Sniedzam iespēju ielūkoties advokāta ikdienas ritējumā, kurā viens no amata stūrakmeņiem ir prasme turēt muti, jo advokāts klienta noslēpumus aiznes līdzi kapā, bet pļurkstētājus ar kaunu padzen no profesijas.

Varbūt tevi uzrunās stāsts par šefpavāra ikdienu un viņa labākajiem draugiem – "mikreni", koncentrātiem un biznesa pusdienām. Tomēr tikpat labi – ieinteresēs stāsts par vecmāti, kura vēl 19 gados domāja, ka bērni dzimst caur nabu.

Turpinājumā 14 amata noslēpumu stāsti, kas ļaus palūkoties uz it kā pašsaprotamām lietām un profesijām no otras puses jeb iekšienes.

Tev ir interesants stāsts par savu profesiju? Par tās plusiem, mīnusiem, zemūdens akmeņiem? Vēlies citus brīdināt vai, gluži pretēji, iedvesmot? Raksti mums redakcija@delfi.lv, izmanto Delfi Aculiecinieks pieteikumu formu vai raksti mums Facebook! Mūsu žurnālists sazināsies ar tevi. Redakcija garantē anonimitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!