Teju katra no mums ir sapņojusi reiz iepazīties ar kādu klusībā apbrīnotu slavenību, iemantojot ne tikai iekārotā vīrieša sirdi, bet arī neskaitāmu cilvēku apbrīnu. Šai sakarā interneta izdevums "Seventeen" ir apkopojis desmit atraktīvus veidus, kā piesaistīt sava pielūgsmes objekta uzmanību. Varbūt kāds no tiem noder arī "slavenību medībām" vietējos Latvijas ūdeņos?

1. Es uzticēšanās vērta! Ja tavs slavenais sirdsāķītis uzraksta tev ziņu Twitter.com vai Facebook.com profilos, nepublicē šo jaunumu zibens ātrumā vispārējai apskatei! Slavenības ik mirkli vēro neskaitāmi sensāciju mednieki, kā arī tabloīdu žurnālisti, tādēļ ir īpaši svarīgi pierādīt, ka nebūsi kārtējā meitene, kas gatava viņu pārdot tenku slejām.

2. Palūdz interviju savam blogam! Protams, tas ir samērā drosmīgs lūgums, tomēr, ja atradīsi oriģinālu veidu, kā izrādīt savu lūgumu, kā arī sagatavosi pārdomātus un saprātīgus jautājumus, kas jūsu starpa raisīs sarunu, var pazibēt pirmās simpātiju dzirksteles.

Galvenais, neaizmirsti pēc intervijas palūgt viņa telefona numuru vai e-pastu, kā arī pārliecinies par savu kontaktu pienācīgu un cieņu raisošu skanējumu.

3. Izcelies! Ja arī viņš kādā no savām intervijām ir teicis, ka viņa iecienītākā krāsa ir lillā, tas nenozīmē, ka tev jāapģērbjas kā staigājošam baklažānam, kā to darīs tūkstošiem citu meiteņu, alkstot iegūt uzmanību!

Uzvelc ko oriģinālu un stiligīgu, tomēr reizē ne pārāk atklātu. Tiesa, augsti papēži un mini svārki liks viņam uz tevi palūkoties, tomēr tavs sirdsāķītis nelūkosies tev acīs, kas patiesībā ir galvenais nosacījums savstarpējās saiknes radīšanai.

4. Kļūsti slavena pati! Slavenībām patīk tikties ar citām slavenībām. Viņi jūtas droši un ērti to cilvēku sabiedrībā, kuri izprot tās unikālās priekšrocības un trūkumus, kas piemīt slaveniem un visas pasaules apbrīnotiem cilvēkiem. Tādēļ tev atliek vien gūt panākumus jomā, kas tev padodas, un arī tavs sirdsāķītis tevi beidzot pamanīs!

5. Raksti dziesmas! Reti kurš mūziķis spēs pretoties patiesi skanīgai balsij un skaistai melodijai. Un tas, ka lieliski izskaties piegulošos džinsos ar ģitāru rokās, tikai pastiprinās viņa uzmanību, radot sajūtu, ka beidzot atrasta ilgi gaidītā mūza, kas padarīs krietni jautrākas daudzās vēlo vakaru stundas ierakstu studijā.

6. Sagādā pievilcīgu bildi savam Twitter.com profilam! Šis sociālais medijs ir primārais starta punkts sarunas uzsākšanai ar slavenībām, un nelielā fotogrāfija ir tava pirmā vizītkarte.

7. Raksti saprātīgi! Neuzbrūc savam pielūgsmes objektam ar vajājošiem tekstiem par viņa pievilcību nakts vidū! Krietni labāk strādās draudzīgi un nedaudz koķeti ieraksti, un atceries, ka viņa ziņa, kas adresēta tieši, tev jau vien ir panākums.

Tādēļ, ja tev ir iespēja sazināties ar savu sirdsāķīti, izmanto šo iespēju pienācīgi, nevis publicē histērisku ierakstu sēriju par milzīgo laimes sajūtu, ko tev radījis kāds tavas simpātijas jautājums!

8. Kļūsti par viņa fona dejotāju! Garās mēģinājumu naktis, koncerttūres un kopīgie atpūtas mirkļi jūs satuvinās. Kad popzvaigzne dodas koncerttūrē, viņa pasaule kļūst patiesi maza, un tieši deju grupa, kā arī pavadošais sastāvs ir šīs elitārās pasaulītes centrs.

9. Tiecies ar savu elku vienatnē! Ja tas iespējams, izvairies no sarunas spiedzošu un hormonu plosītu fanu pūļa vidū, tā vietā cenšoties savu iekāres objektu satikt nedaudz nomaļākā un klusākā vietā. Ja iespējams, noskaidro, kur viņš mēdz izklaidēties, un tad "nejauši" uzskrien savam iecerētajam virsū, piemīlīgi atvainojoties par savu neveiklību.

10. Esi dabiska! Arī slavenības ir cilvēki, un viņiem piemīt ne tikai slava un veiksme, bet jārisina arī nesaskaņas ģimenē, personiskās vājības, veselības problēmas un citas "parasto" cilvēku ķibeles.

Protams, slavenības izbauda viņiem pievērsto uzmanību, tomēr atceries, ka viņi labprāt satiksies ar cilvēkiem, kuri novērtē un ciena viņus tādus, kādi tie ir savā dziļākajā būtībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!