Foto: Shutterstock
Neapdomīgi pateikts vārds vai teikums var sabojāt ne tikai attiecības darbā un mājās, bet arī gultā – seksa laikā, tāpēc labās manieres nevajadzētu aizmirst arī tur. Protams, par savu komunikāciju esi atbildīga tikai tu pati, taču jāatceras, ka, ļaujoties kaislīgajām nodarbēm gultā, nevajadzētu pārmērīgi ļauties neapdomīgai vārdu plūsmai, ja vien tu nevēlies šajā seksuālajā piedzīvojumā ar savu tā brīža partneri doties pēdējo reizi.

Tavs seksa partneris arī, iespējams, ļaujas jūsu abu kopīgajai nodarbei ar visu sirdi un dvēseli, tobrīd aizmirstot par visu pārējo, kas, neapšaubāmi, ir lieliski, taču jautājums, vai arī viņš, esot gultā ar tevi, neatļaujas pārāk daudz. Vārdos, protams! "Domašņij Očag" ("Домашний Очаг") raksta, kādas frāzes nevajadzētu izmantot seksa laikā.

Un nav svarīgi, kurš to saka!

Tu: vai, es esmu tik piedzērusies!

Nē, nav izslēgts, ka burvīgajam princim viss, kā reiz ļoti patiks. Taču tevi gaida rīta katastrofa: "Kas es esmu? Kur es esmu? Kas vakar notika?!" Un nav svarīgi, vai tu atcerēsies vai ne, kas un kā vakar bija, galvenais – pacensties ātrāk to aizmirst.

Viņš: viss normāli, atslābsti!

Neko sev! Nepietiek ar to, ka tu tik tiešām biji saspringusi, tagad tu domāsi par to, ka viņš to ir sapratis. Un pārvērtīsies par bruņnesi. Par sasakstītu bruņnesi.

Tu: tu ilgi?

Zāģē, zāģē, Šura! Zāģē!

Viņš: tev viss kārtībā?

Uzreiz sajūties kā kaut kādas skaistas amerikāņu drāmas varone. Pareizāk sakot, varonis. Ierindnieks Smits, piemēram. Viņš jau bija eksplodējis uz mīnas, taču vēl nepalūdza pēdējo cigareti un nečukstēja: "Man viss kārtībā!".

Tu: tikai ne manī!

Dubultsitiens! Pirmkārt, seksa ar tevi viņam tiešām vairs nebūs. Otrkārt, nav fakts, ka viņam vispār pēc kaut kā tāda būs sekss. Lai gan, iespējams, viņš viegli atkratīsies — ieraugot sievieti, sāks stostīties vai nervozi ķiķināt.
Foto: Shutterstock

Viņš: tu neesi nogurusi?

Un uzreiz sajūties kā multfilmu varone – ne jau pieaugušo, bet bērnu, turklāt jaunāko pirmsskolas vecuma bērnu. "Pavizini mani, lielais bruņurupuci!"

Tu: tas ir viss vai kā?

Jā, dārgā – tas ir viss.

Viņš: noskūpstīsi viņu?

Minets — tā ir brīvprātīga lieta. Turklāt šī ir tā pati situācija, kad vieglāk ir nūģim atdoties, nekā skaidrot, kāpēc ne. Bet tikai vienu reizi.

Tu: parasti puišiem patīk, kad es tā daru!

Šinī mirklī viņa iekaisusī iztēle tavā guļamistabā redz ļaunprātīgi smīkņājošus visu tavu bijušo puišu rēgus. Un to nosaukums ir – leģions.

Viņš: tu pabeidzi?

Naids. Nogalināt.

Tu: klusāk, mamma izdzirdēs!

Nu, paldies – labi, ka ne vīrs.

Viņš: mmmm, cik tev ir mīksts vēderiņš!

Šinī mirklī tu sapratīsi, ko juta Sīsifs. Diēta, garlaicīgi treniņi un kardio treniņu dēļ izlaistas ballītes ar draudzenēm – un kas? Mīksts vēderiņš?! Lai paliek Sīsifs ar savu akmeni – tur akmens krita pats, bet šeit to kāds ir pagrūdis. Kaut ko tādu nepiedod.

Tu: aiziet, bet tikai ātri!

Bet pēc tam ej prom no šejienes, puisīt, netraucē.

Viņš: o, jā, mana meitenīte, aiziet, vēl, vēl!

Vai nu viņš ir pārskatījies pornofilmas un jauc tās ar reālo dzīvi, vai arī viņā ir pārdzimis kazu dresētājs. Gan viens, gan otrs kaut kā neuzbudina. Nepavisam.

Tu: tev bija slikti?

Slikti viņam bija, slikti. Sēž un gauži raud, neredzi, vai?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!