“Pie tevis vai pie manis?” Nu, protams, ka pie viņa! Ieskats vīrieša privātajā telpā sniedz daudz atklājumu par viņa personību. Dizainere Vaidra uzskata, ka neviena glezna, aksesuārs vai mēbele dzīvoklī neatrodas nejauši.
Vai ir gadījies piedzīvot, ka sapņu vīrietis pēc dažu nedēļu kopdzīves izrādās ir visīstākais sliņķis un nīkulis? Varbūt viņu neinteresē nekas cits kā tikai video filmas vai datorspēles?

Varbūt aiz viņa spožās ārienes slēpjas nevīžīga iekšējā pasaule? Lai izvairītos no pārpratumiem, atliek tikai viens: aplūkot viņa dzīvokli. Amerikāņu dizaineres Nensīlijas Vaidras kredo ir: “Mēs dzīvojam ar lietām, kas atspoguļo mūsu patieso būtību”. Tātad, turiet acis vaļā, kad ejat pirmo reizi ciemos pie sava iecerētā vīrieša.

Mednieki un vācēji. Šī cilvēku tipa mūsdienu pēctečiem joprojām piemīt pirmatnējā tieksme pārvērst dzīvokli par savu privāto atkritumu izgāztuvi. Šī rakstura īpašība, diemžēl, neko labu neliecina par viņa attieksmi pret sievietēm.

Ja atvilknēs, plauktos, skapjos vairs nav vietas citām mantām, tad tas nozīmē, ka tur acīmredzot vairs nav vietas arī tev un tavām mantām. Tas attiecas arī uz gultu, kas daļēji ir piekrauta ar grāmatām, avīzēm, apģērbiem, dokumentiem un citām mantām.

Sarkanā gaisma – ja dzīvoklī mētājas arī vairāku priekšgājēju “suvenīri”. Būt par numur 100 viņa sieviešu kolekcijā tev nebūs viegli...

Slinkuma lāpīšana. Vai visās istabās, un arī virtuvē, no rīta līdz vakaram mirgo ieslēgts televizors? Vai dzīvojamā istabā pie rakstāmgalda lampai ir tumša spuldze, toties televizors atrodas goda vietā? Tas nozīmē, ka tev ir darīšana ar televīzijas fanātiķi, kuram ziepju operas ir svarīgākas par tevi!

Raksturīgās smaržas. Smaržūdeni, kuru viņš nelieto, ejot uz randiņu ar tevi, tu viegli varēsi sajust viņa mājās. Pēc telpās valdošajām smaržām var spriest par šo telpu iemītnieka paradumiem.

Ievēro, ko sajūt tavs deguns: smalki vēsais mētru vai koka aromāts (tas varētu būt arī ciedru, pīniju, piparmētru) norāda uz kreativitāti, nepacietību, smalkjūtību, tātad cilvēks, kurš ir gatavs jaunām attiecībām.

Muskusa aromāts vannā un gultā? Šis vīrietis grib pavedināt – un ne tikai tevi! Visās telpās jūtams tīrīšanas līdzekļa smārds? Vai tev vajadzīga guļamistaba, kas sniedz nojautu nevis par paradīzi, bet gan par tās iemītnieka kārtības māniju...

Atklātība. Plaukstoši augi, izvēdinātas telpas (tām nemaz nav jābūt ļoti plašām), lieli logi un, visam pa vidu, dzīvespriecīgs suns vai murrājošs kaķis? Apsveicam! Tavam izredzētajam ir viegli pārskatāms viss, kas notiek viņa mājā, un viņš turklāt var arī uzņemties atbildību – iespējams, arī kā tavu bērnu tēvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!