Foto: Publicitātes attēli

Runājot par īsto laiku laulībām, pastāv dažādas versijas – kāds, lieki nevilcinoties, steidz pēc iespējas ātrāk iemīt taciņu laulības dzīvē, tomēr cits –kārtīgi "iztestēs" partneri, lai būtu līdz galam pārliecināts. Sarunu šovā "Starp mums runājot" savu pārliecību šajā jautājumā pauž advokāts Aldis Gobzems.

Var teikt, ka Aldis Gobzems, bez šaubām, pieder tai cilvēku grupai, kuri lieki nevilcināsies pirms nozīmīgā soļa pieņemšanas. To pierāda arī fakts, ka viņš ļoti ātri bildināja savu mīļoto. "Bildināju, šķiet, es viņu otrajā satikšanās reizē. Faktiski, ja mēs pirmdienā iepazināmies, tad piektdienā mēs jau bijām izlēmuši apprecēties," pārsteidzošo situāciju skaidro Gobzems.

"Tur atkal ar pieredzi nāk kaut kāda sajūta, kas man daudzreiz nav saprotama, cilvēki pārbauda viens otru. Dzīvo, daudzus gadus, domā – būs, nebūs, sanāks, nesanāks, kur tur problēmas... Bet dzīvē, man liekas, viss ļoti vienkārši – vai nu ir, vai nav," viņš atklāj savu pārliecību. "Ja nav, tad tāpat nebūs. Arī pēc 10 gadiem nebūs."

Gobzems skaidro, ka pats būtiskākais attiecībās esot partnerība: "Kāda jēga no attiecībām, ja jums attiecībās nav tās partnerības sajūtas."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!