Attiecību modeļi ir ļoti dažādi. Sportistiem aktīvās karjeras laikā daudz nākas ceļot, tāpēc jācenšas rast risinājumus attiecību uzturēšanai no attāluma, dzīvot kopā ārzemēs vai meklēt otro pusīti citur pasaulē. Savu viedokli raidījumā "Starp mums runājot" atklāj bijusī basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota.

Viņa uzskata, ka ir labi veidot attiecības, ja ģimenē saiknes ir no vienas valsts. "Ka vīrietis ir latvietis. Jo man ir daudzām paziņām bijuši vīri – citu valstu iedzīvotāji, un diemžēl tās attiecības ir sabrukušas. Jo tās kultūras ir savādākas, izpratne ir citādāka. Un ir grūti dzīvot vienā un otrā valstī. Es nekad negribētu, lai man ir tā sajūta, ka jāizšķiras – vai nu Latvija, vai Zviedrija, piemēram."

Tāpat Jēkabsone-Žogota atklāj, ka aktīvās karjeras laikā, braucot uz Latviju Ziemassvētkos vai uz izlases treniņnometnēm, katru reizi esot bijusi saviļņojoša sajūta. "Kad tu izej cauri mākoņiem un laidies Latvijā, tu redzi Latvijas mazos gabaliņus un to zemi, man pilnīgi vienmēr sariesās asaras acīs."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!