Mūsdienās aizvien vairāk cilvēku iepazīstas un veido attiecības ne tikai ar savas dzimtenes pilsoņiem, bet arī meklē partnerus ārzemēs. Par attiecībām ar ārzemnieku un iemesliem, kāpēc tās izjuka, sarunu šovā "Starp mums runājot" stāsta dziedātāja Annija Putniņa.

Viņa uzsver, ka gan ar latviešu, gan ārzemju džekiem viss ir labi. "Es tagad varu brīvi runāt par iepriekšējām attiecībām – tur arī viss bija kārtībā, bet, ja cilvēks nav uzaudzis, ne vienmēr viņš var šeit realizēties līdz galam. Tur bija runa par savu karjeru un kā to attīstīt šeit. Notika "aplauziens", un man liekas, ka tikai latvietis var Latvijā izdzīvot." Viņa gan piebilst, ka situācija var izvērsties citāda, ja ir stiprs partneris, kurš ļoti palīdz, un ja darbojas vienā jomā. "Es arī nevaru palīdzēt kaut kādos jautājumos, kuros es vienkārši nevaru."

Uz jautājumu, kāpēc Annija nepārvācās bijušajam mīļotajam līdzi uz ārzemēm, viņa skaidro, ka nejuta Holandi kā savu vietu. "Mēs esam atskatījušies un domājuši, ka varbūt atpakaļ Londonā profesijas varētu attīstīties labāk, bet tā dzīvē notika, un domāju, ka viss ir kārtībā. Cilvēks vienkārši nezināja, kā šeit cīnīties ar zobiem un nagiem, jo mums, latviešiem, tomēr ir iekšā baigais cīniņš – par spīti visām grūtībām mēs kaut kā izrāpjamies. Holande ir ļoti attīstīta valsts, kurā ir normāli, ka viss ir normāli."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!