Foto: LETA

Šķiet, diskutēt par to, kas ir svarīgākais attiecībās, varētu mūžīgi, jo katram ir savs redzējums un viedoklis par īstu un patiesu mīlestību. Sarunu šovā "Starp mums runājot" savu pārliecību par būtiskāko attiecībās pauž Ausma Kantāne.

"Man liekas, ka mīlestība nav tad, kad divi skatās viens uz otru, bet tad, kad divi skatās uz trešo lielumu," uzskata Ausma Kantāne. "Tam trešajam lielumam jābūt ļoti nopietnam lielumam. Un, ja viņiem nav viens punkts, uz kuru viņi skatās, tad ilgi viņi viens uz otru neskatīsies," viņa skaidro, uzsverot, ka būtiski, lai abi skatās vienā virzienā. Un Kantāne teic, ka patiesībā ir gaužām vienalga, kāds ir šis trešais lielums vai vienādais dzīves redzējums, svarīgi, lai tas vispār būtu.

Tāpat Kantāne uzsver, ka šim redzējumam jābūt kopīgam arī tāpēc, ka bez tā attiecības nevarēs ilgi pastāvēt – ar fizisku tuvību vien nepietiekot. "Ja jūs viens otru ķerat, žņaudzat un grābstāt, tas izbeigsies – tas ļoti ātri izbeigsies. Un, ja jums nebūs nekas vairāk, tā nav mīlestība."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!