Kas veido laimīgu ģimeni un kas ir svarīgākais tajā? Savā viedoklī interviju ciklā "100 personības līdz Latvijas simtgadei" dalās astrologs Andris Račs.

Andris Račs ir tiecies pēc laimīga ģimenes modeļa. Vaicāts, kādi ir priekšnosacījumi, kas tādu veido, viņš atbild sekojoši: "Pirmkārt, tā ir vienošanās, kas ir ģimene. Te jārunā par dažām, ne tik populārām lietām. Ģimene nav tas pats, kas romantika. Dažādiem cilvēkiem dažādi mērķi." Račs uzskata, ka ģimenē nav nekā svarīgāka arī par bērniem, jo viņi esot tas, kas piedod visam jēgu.

Turpinot runāt par romantiskām attiecībām, astrologs nonāk pie atziņas: "Ir iemīlēšanas un ir laba saderība. Es gan kā astrologs, gan kā cilvēks uzskatu, ka laba saderība ir svarīgāka ģimenē nekā iemīlēšanās. Kā zināms, tā ir skaista, bet viņa nav noturīga parādība. Romantika ir balva – tā ir rozīne, tas ir saldais, tas ir jālolo."

Iespējams, vērts iepazīties arī ar psihoterapeits Kristīnes Ašmanes skaidrojumu par kaislīgu mīlestību un vienkāršu saderību pāra attiecībās.

Lielo interviju skaties "100 personības līdz Latvijas simtgadei" 360TV kanālā, ceturtdien, 29. decembrī plkst. 22.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!