Foto: Publicitātes foto

Iegādājoties apakšveļu, mēs ne tikai vadāmies pēc savas gaumes un konkrētām vajadzībām, bet arī aizdomājamies par to, cik pievilcīga mūsu izvēlētā veļa šķitīs vīrietim. Protams, tas nav būtiskākais kritērijs, kas ietekmēs jauna krūštura vai biksīšu iegādi, taču, būsim godīgas – ir lieliski redzēt draiskulības velniņus iedejojamies mīļotā acīs, kad viņš ar prieku un aizrautību novērtē mūsu jaunāko apakšveļu.

Gadījumā, ja, tuvojoties mīlētāju dienai, plāno savu vīrieti pārsteigt ar vēl neredzētu apakšveļas komplektu, iespējams, tev lieti noderēs mūsu apkopojums par to, kāda veļa tad vīriešiem šķiet visseksīgākā un pievilcīgākā.

Aptaujājot vīrus, līgavaiņus, kolēģus un draugus, secinājām, ka vīriešu simpātijas apakšveļas izvēlē nemaz nav tik paredzamas. Izrādās, sarkanas mežģīnes nebūt nav vienīgā alternatīva, kas tava partnera asinīm liks riņķot straujāk.

Lūk, iepazīsties ar apakšveļas (un arī nakts veļas) uzskaitījumu, ko vīrieši visbiežāk minēja kā sev tīkamāko, kā arī dažām idejām, kas iedvesmos tevi izvēlēties savu jauno apakšveļu. Starp citu, vari tās izmantot, neuzkrītoši informējot mīļoto par to, kādā virzienā viņam nākamreiz lūkoties, izvēloties apakšveļu, ar ko tevi apdāvināt…

Svarīgākais – piemērotība situācijai

Kā teju vienbalsīgi atzina mūsu aptaujātie vīrieši, ir būtiski, lai sievietes garderobē arī apakšveļas ziņā valdītu dažādība. Dodoties uz sporta zāli, pavedinošās string biksītes viennozīmīgi atstāj mājās, izvēloties komfortu. Tāpat arī ikdienišķās situācijās krietni piemērotas būs ērtas biksītes, nevis, piemēram, vīriešiem neizprotamās aukliņas – pārdomas par to, vai valkātāja šajā veļas gabaliņa maz jūtas ērti, laupot visu pievilcību.

Tātad – izvēloties apakšveļu, patiesi ir vērts aizmirst par valdošajiem priekšstatiem, kas it kā paredz, kas ir seksīgi un kas – nē. Ikviens vīrietis vēlas, lai viņa mīļotā justos ērti – tātad, parūpējoties par savu komfortu, būsi nošāvusi divus zaķus ar vienu šāvienu!

Mežģīnes, mežģīnes, mežģīnes…

Mežģīņu nekad nevar būt par daudz! Tās valdzina, rada noslēpumainības un jutekliskuma efektu, ko novērtē arī vīrieši. To krāsa var variēt, taču uzskats, ka vīriešiem tīkamākās ir tieši sarkanas mežģīnes, gan ir patiess. Vismaz mūsu aptaujātie kungi šo krāsu ierindoja savu favorītu sarakstā, vienlaikus gan uzsverot, ka arī melnas un krēmkrāsas apakšveļa var būt tikpat seksīga, ja vien tai būs kāds aizraujošs elements. Un šeit mēs jau atkal atgriežamies mežģīnēm…

Ne tikai string biksītes

Protams, string biksītēm piemīt sava deva pievilcības, taču tās nebūt nav vienīgā biksīšu alternatīva. Piemēram, vīriešiem vienlīdz labi patīk arī šortiņu tipa biksītes, kas, starp citu, reizēm gluži labi nomaskē šo to lieku. Turklāt, kā atzina daži no aptaujātajiem kungiem, arī pikantās situācijās šortiņu tipa biksītes ir tikpat seksīgas kā izslavēties stringi.

Push up efektam – nē!

Par sieviešu prasmi maldināt vīriešus, viltīgi izvēloties krūšturus, klīst leģendas. Lai partnerim no pārsteiguma nebūtu jānokļūst neērtā situācijā, atklājot, ka "uz aci" noteiktais izmērs izrādījies trīs kausiņus lielāks nekā patiesībā, polsterētos push up krūšturus labāk atstāj veikalu plauktos. Izvēlies savai krūšu formai un izmēram atbilstošu veļu, kas vienlaikus neradīs krāpšanās sajūtu, un tavu dabisko eleganci novērtēs arī partneris. Garantējam!

Korsetes, zeķes un zeķturi

Īpašiem gadījumiem nepieciešama īpaša veļa, kas situāciju var padarīt vēl kārdinošāku un noskaņu – jutekliskāku. Mūsu aptaujātie kungi atzina, ka reti kurš vīrietis spēj pretoties sievietes valdzinājumam, kura tērpusies korsetē, tēlu papildinot arī zeķēm un zeķturim. Šādā "pilnā aprīkojumā" mēs ikdienā, protams, nestaigāsim, taču pārsteigt vīrieti ar pārdomātu un seksīgu tēlu ir lieliski! Palutini mīļoto un (uzsveram) arī sevi – ietērpjoties īpašajā veļā, tevī pamodīsies gluži jauni instinkti, uzliesmojot arī, iespējams, nedaudz laiskajai dievietei un tās seksualitātei, kas tevī mīt.

Pikantā vienkāršība

Kā atzina kāds no aptaujātajiem vīriešiem, piebalsojot arī pārējiem, pavadot vakaru mājās, viens no seksīgākajiem apģērbiem, ko sieviete var uzvilkt, ir koķeti šortiņi un vienkāršs topiņš vai, vēl labāk, mīļotā vīrieša krekls. Meitenīgums, vienkāršība un dabiskums – šiem elementiem vienam otru papildinot, tavs valdzinājums vīrieša acīs burtiski dzirksteļos.

Starp citu, milzu simpātijas vīriešu acīs piemīt arī sporta krūšturiem. Iespējams, Valentīndienā randiņu vērts sarīkot sporta klubā?

Krāsu izvēle

Atgriežoties pie apakšveļas krāsām (atceries par sarkanas veļas spēku!), jāatgādina, ka lieliska izvēle būs eleganta un klasiska veļa vienā tonī, ko nerotās ķiņķēziņi vai tavu iemīļoto multiplikācijas filmu varoņu tēli.

Krūšturus šādā stilistikā atstāj vienatnei, taču, ja gribi iekārdināt vīrieti, izvēlies baltu, krēmkrāsas vai melnu veļu vai variē ar košākiem toņiem, vienlaikus izvairoties no bezgaumības. Kā atklāja mūsu aptaujātie kungi, zvērādu raksti, spīdumi, kristāli, pārmērīgs lentīšu daudzums un neona toņi acīm esot tikpat netīkami kā omīšu stila apakšbikses. Tiesa, pat tās atsevišķā situācijā varot izcelties ar savu šarmu, kamēr iepriekš raksturotā veļa – nekad…

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!