Foto: Shutterstock
Nav noslēpums, ka sievietes un vīrieši pasauli uztver atšķirīgi. Kamēr daiļā dzimuma pārstāves teicami pamana vissīkākās nianses dažādās ikdienas situācijās, vīrieši krietni ātrāk un precīzāk uztver apstākļu kopainu. Tieši šī iemesla dēļ mēs, sievietes, tik bieži raizējamies par patiesībā gluži mazsvarīgām lietām, un tas attiecas arī uz partnerattiecību intīmo dzīvi.

Ja arī tu sevi laiku pa laikam pieķer pie bažīgām domām, vai tikai partneris nav pamanījis to vienu ieaugušo matiņu, sauso ādu uz elkoņiem vai kādu citu vietiņu tavā ķermenī, par ko nejūties pārliecināta, iepazīsties ar žurnāla "Men's Health" redaktora Klinta Kārtera apkopotajiem faktiem par lietām, kam vīrieši tuvības laikā patiesībā pievērš uzmanību, attiecīgi atbrīvojoties no nepamatotām raizēm par visu pārējo, kas radījis bažas!


Tava iniciatīva

Foto: Shutterstock

Aizmirsti par nenolakotiem nagiem, celulītu vai strijām! Baudot fizisku tuvību, vīrietis to visu pat nepamanīs, viņu krietni vairāk interesē tas, vai jūsu starpā valda īsta jūtu ķīmija un fiziska pievilkšanās. Ikvienu vīrieti saistīs sieviete, kura izrāda iniciatīvu, ir iekāres un entuziasma pārņemta, tāpēc nebaidies laiku pa laikam uzņemties vadību un atgādināt savam partnerim, cik ļoti izbaudi viņa tuvumu!


Tava ķermeņa kustības

Foto: Shutterstock

Nebaidies izrādīt savu ķermeni partnerim! Ja bikli gulēsi, burtiski izstarojot stīvumu, vīrietis diezin vai vēlēsies turpināt iesākto tuvības baudīšanu. Savukārt, ja ar aizrautību viņam pieskarsies, lieki neraizējoties par to, vai konkrētajos leņķos izskaties gana labi, arī mīlēšanās sniegs krietni lielāku prieku ne tikai tev, bet arī tavam partnerim.


Ko stāsta tavas acis?

Foto: Shutterstock

Ja lūkojies partnera acīs vai nopēti viņa ķermeni, vīrietis šādu izturēšanos uztvers kā iedrošinājumu un tevis sniegtu atzinību viņa darbībām. Savukārt, ja raudzīsies lejup vai sānis, partneris to tulkos kā apliecinājumu šaubām, bailēm vai garlaicībai. Sevis pētīšana, ilgstoši pievēršoties vienai ķermeņa daļai, pēc vīriešu domām, liecina par nepārliecinātību un kompleksiem par savu augumu, tev nejūtoties atbrīvotai, kā arī noteikti nav vēlams raudzīties griestos. Par šādu sievietes rīcību mīlēšanās laikā taču ir dzirdētas neskaitāmas anekdotes, vai ne?


Tava elpa un balss

Foto: Shutterstock

Šeit noteikti nav runas par to, vai tavā elpā jūtams vakariņās baudīto salātu aromāts, bet gan tas, kā mainās tavu ieelpu un izelpu ritms, kā arī balss tembrs. Kā uzsver Kārters, teju visi vīrieši mīlēšanās laikā patiesībā ļoti uzmanīgi ieklausās savas partneres elpā un balss intonācijā, kā arī tās izmaiņās, jo pēc šiem aspektiem iespējams samērā precīzi noteikt, vai tas, ko vīrieši dara tuvības laikā, patiešām ir viņu sievietei pa prātam.

Tāpēc nelaupi partnerim šo tik lielisko iespēju gūt apstiprinājumu tam, ka viņš zina, kā tev sniegt vislielāko baudu, un nebaidies paust savas sajūtas arī ar kādu neapvaldītu vaidu vai izelpu.


Tava apakšveļa un āda

Foto: Shutterstock

Tas noteikti nav būtiskākais priekšnoteikums vīrieša iekāres ierosināšanai, tomēr fakts, ka esi domājusi par tuvības iespējamību, vīrietim liks tiekties pēc tevis vēl vairāk. Jauna, pavedinoša apakšveļa un maiga, ar aromātisku losjonu ieziesta un no matiņiem atbrīvota āda liecina, ka esi gatavojusies tuvībai ar mīļoto, ko pamanīt priecāsies ikviens vīrietis. Protams, tas nenozīmē, ka mīlēties vari atļauties vien nevainojami sakoptā un sapostā izskatā, taču apziņa, ka vēlies izskatīties labi sava partnera acīs, iepriecinās ikvienu vīrieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!