Foto: Shutterstock

Partnera apslēptākās vēlmes izzināt līdz pēdējais vīlei nav iespējams, un tāpēc bieži nākas nonākt situācijās, kad viens otru pārprotam līdz galam neizrunātu lietu dēļ. Attiecības būtu daudz vieglāk veidot, ja viens otram skaidri izteiktu savas jūtas un emocijas, taču realitāte mēdz būt gluži pretēja. Portāls "Your Tango" apkopojis, ko patiesībā vīrieši cer sagaidīt no sievietēm.

Attiecības daudziem mēdz būt pavisam jauna teritorija, kurā tikai ar laiku tiek apgūtas svarīgākās mācības. Gribot izdarīt, kā labāk, reizēm iebraucam "citā grāvī", jo mūsu vēlmes var nesakrist ar partnera. Protams, katrs cilvēks ir individuāls, katram ir citādāka attiecību pieredze un attiecīgi arī viņa gaidas no katra nākamā partnera var būt atšķirīgas.

Tomēr cilvēki laika gaitā viens otru iepazīst un ar katra stiķiem un niķiem aprod, atklājot teju katru sīkāko partnera niansi. Vīrieša vēlmju un gaidu pārzināšana noteikti palīdzēs brīvajām dāmām atrast savu nāktones sirdsāķīti un arī jau attiecībās esošajām saviem dzīves draugiem kļūt par vēl labākiem partneriem.

Sākumposmā – iespēju paskriet pakaļ

Foto: PantherMedia/Scanpix

Šis izklausās kā spēlē, vai ne? Taču savā ziņā iepazīšanos un attiecību sākumposmu tiešām tai var pielīdzināt. Ja kādreiz esi domājusi, vai vīriešiem tiešām patīk nedaudz paskriet pakaļ sievietei, censties iekarot viņas sirdi, nevis uzreiz pārkāpt jau nopietno attiecību līmenī, atbilde ir apstiprinoša. Vīrieši patiesi cer, ka sieviete ļaus sevi aplidot, būs nedaudz arī untumaina (līdz saprāta robežai), nedaudz paķircinot viņu un saglabājot intrigu.

Starp citu, šādai vīriešu vēlmei ir arī pavisam loģisks skaidrojums – viņi nekad nevēlas, lai tiktu piespiestu kaut ko darīt. Arī tev pašai šāda rīcība dos lielāku pārliecību, ka patiesi vīrietim esi iepatikusies un viņš vēlas iepazīties tuvāk!

Sievietes uzdevums ir atbildēt viņa centieniem izveidot kontaktu. Protams, jājūt robeža, kurā arī tev pašai nepieciešams parādīt vīrietim, ka esi viņā ieinteresēta un viņa izdarības nav kaķim zem astes.

Ja jau ilgāku laiku esi attiecībās un šis posms tika izlaists, šajā rakstā iepazīsties ar veidiem, kā atgūt vai atdzīvināt savstarpējo pievilkšanos.

Cieņu un viņa palīdzības pieņemšanu

Foto: Shutterstock

Visi ir pelnījuši cieņu viens no otra, taču nereti sievietēm un vīriešiem ir atšķirīga izpratne par to. Ja, piemēram, sieviete pēc garas darba dienas atnāk mājās un sāk vīrietim stāstīt par problēmām darbā, vīrietis visdrīzāk uzreiz "ķersies vērsim pie ragiem", uzreiz piedāvājot iespējamos risinājumus. Lielākoties gan sievietes parasti šādās situācijās nemaz neko nevēlas risināt, viņas vienkārši grib tikt uzklausītas, tāpēc nākas atteikt palīdzību un aizskart vīrieša jūtas, pat nemaz to negribot.

Vīriešiem nenoliedzami simpatizē stipras un par sevi pārliecinātas sievietes, taču neviens cilvēks nav no akmens, un vīrietis tieši novērtēs, ja spēsi izrādīt savu nevarēšanu kādā jomā.

Viņi vēlas, lai sievietes cienītu viņu uzskatus un tomēr spētu novērtēt centienus palīdzēt. Vīriešiem viss reizēm ir daudz vienkāršāk nekā sievietēm – viņiem nešķitīs pieņemami, ja nespēsi korekti pateikt, ka viņam kaut kas nepiestāv vai ka tevi neapmierina veids, kā viņš atbild uz konkrētiem jautājumiem. Ja vīrietis nejutīs cieņu no sievietes puses, viņš nekad nespēs viņai uzticēt savas jūtas un emocijas.

Labāko draugu, ar kuru paskatīties futbolu

Foto: Shutterstock

Tas gan nenozīmē, ka tev katru vakaru jāpiekrīt skatīties futbols vai jebkurš cits sporta veids, kas uzrunā tavu sirdsāķīti, taču ikviens vīrietis vēlas, lai viņa dāma spētu viņa interesēs saskatīt kaut ko saistošu – to, kas viņu aizrauj. Viņi cer atrast sievietes, kas savā ziņā būtu arī labākie draugi, jo tieši draugi ir tie, kas tevi pieņem tāds, kāds tu esi, ar visiem plusiem un mīnusiem.

Bieži vien attiecību sākumā cilvēki ir ieciklējušies tikai uz viņiem tīkamajām rakstura iezīmēm, ieradumiem un interesēm, maldīgi domājot, ka pēc laika nepatīkamo spēs mainīt. Šāda loģika ir patiesi ačgārna – sieviete vari palīdzēt vīrietim attīstīt kādas šķautnes, piemēram, stila izjūtu vai rosināt kopīgi meklēt jaunas intereses, taču vīrietis jutīsies pavisam nelāgi, ja sieviete šķietami nebūs viņa pusē. Tas liks viņam domāt, ka ar viņu kaut ka nav kārtībā, tādējādi neļaujot sev sievietes klātbūtnē līdz galam atvērties.

Seksuālo vēlmju apmierināšanu

Foto: Shutterstock

Ko vīrieši labprāt gribētu piedzīvot gultas prieku laikā, bet nereti to noklusē? Jautājums nav no vienkāršajiem, taču attiecībās vīrietis patiesi vēlas, lai sieviete spētu pieņemt, iespējams, pat vistrakākās idejas. Protams, pirms tam ir jāizsver visi par un pret, tev noteikti nav uzreiz jāpiekrīt viņa seksuālajām vēlmēm, ja tās nešķiet pieņemamas.

Iespējams, kāds vēlas attiecībās garāku priekšspēli (jā, patiesi arī vīriešiem tas ir svarīgi), varbūt kāds gribētu izmēģināt īpašu pozu vai intīmo tuvību neparastā vietā. Lai izprastu vīriešu vēlmes intīmās tuvības laikā, ņem talkā šo palīgu, kurā aprakstīti dažādi iespējamie varianti. Tikai tu pazīsti savu vīrieti vai jauno simpātiju labāk nekā draudzenes, tāpēc kādā atbilstošā brīdī ir vērts par šo tēmu ieminēties.

Lielākoties pieņemts, ka vīrietim jāsper pirmais solis, piemēram, lai sarunātu randiņu vai piedāvātu nopietnākas attiecības, taču arī viņos var būt šaubas un bailes, ka nāksies "apdedzināties". Nebaidies būt tā, kas kaut ko attiecībās ierosina pirmā!

Uzticību un spēju būt spontānai

Foto: Shutterstock

Iespējams, kādam šķitīs dīvains salikums, taču vīrietis ir spējīgs uzticēties sievietei tikai tad, kad viņš skaidri jūt, ka dāma viņam uzticas. Attiecības patiesi spēj uzplaukt vai arī atdzimt no jauna, ja vīrietis redz, ka sieviete ir gatava uzticēties un cenšas to darīt – tas ir kā pierādījums tam, ka viņa uzskata vīrieti par labu un kārtīgu. Pārsteidzīgi secinājumi un nemitīga kontrole nepavisam vīriešiem nešķiet saistoša.

Tā vietā, lai kļūtu paranoiska, esi brīva un spontāna! Attiecības veidojas pēc principa – es tev un tu man, tāpēc vīrieši vēlas, lai viņiem blakus ir starojošas un laimīgas sievietes, kuru laimes sajūtas radīšanā arī viņi pielikuši savu roku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!