Sānsoļu speršana attiecībās ir visai kutelīgs temats, kurā vienprātības nav. Savās pārdomās par neuzticību sarunu šovā "Starp mums runājot" dalās uzņēmēja Binnija Ārberga un fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs.

"Es uzskatu, ka laulībā visi cilvēki krāpj. Visi. Tas notiek agrāk vai vēlāk, bet tas notiks," teic Sokolovs, skaidrojot, ka neuzticība ir fiziska. "Es neticu, ka cilvēki var nodzīvot kopā 40 gadus un nekad nekas nebūs. Īpaši, ja tie ir cilvēki, kuri ir aktīvi. Nevar būt, ka viņš pa dzīvi ir aktīvs, bet viņš ir super monogāms. Es tam neticu."

Arī Binnija uzskata, ka nodzīvot kopā bez sānsoļiem nav iespējams – vismaz 40 gadus tiešām nē. "Es savā dzīvē arī esmu sastapusies ar dažnedažādām likstām – gan ar savām, gan draudzeņu, gan salonā esot," uz kā balstīts viņas viedoklis, skaidro Binnija. "Ir ārkārtīgi sarežģīti nodzīvot monogāmi visu dzīvi kopā."

"Mana pieredze ir tāda, ka es varu saprast fizisku neuzticību, bet emocionālu nē. Tad viss ir beidzies. Un man vienmēr ir sakritis tā, ka, ja tās attiecības mums pajūk, tad ir iestājusies – no viena vai no otra puses – emocionālā neuzticība," rezumē uzņēmēja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!