Foto: Shutterstock
Iepazīstoties ar jaunu cilvēku vai mēģinot veidot attiecības ar kādu, ko pazīsti, jau ilgāku laiku, nereti ir grūti saprast, vai interese ir abpusēja. Gribas būt nedaudz drošākai un izrādīt uzmanību, bet negribas sabojāt attiecības gadījumā, ja otrs nevēlas veidot ciešāku saikni. Lai atvieglotu šādas situācijas, iepazīsties ar “Elite Daily” attiecību ekspertu nosauktajām pazīmēm, kas var liecināt par romantisku interesi no partnera.

Protams, šīs pazīmes uzreiz nenozīmē, ka otrs nespēj bez tevis dzīvot un dienu un nakti sapņo par tavu skaisto smaidu un mirdzošajām acīm. Tomēr tās var iedrošināt spert kādu mazu solīti pretī otram, jo jebkurā gadījumā parāda vēlmi uzturēt komunikāciju.

Regulāra saziņa un iniciatīvas izrādīšana

Kā tu rīkojies reizēs, kad ar tevi komunikāciju vēlas uzturēt cilvēks, kas neinteresē? Izvairies? Stundām, dienām un varbūt pat nedēļām, bet varbūt pat mēnešiem neatbildi uz ziņām? Komunikāciju veido tā, lai nemudinātu otru rakstīt un rakstīt? Līdzīgi rīkojas liela daļa no mums, bet gadījumos, kad komunikāciju vēlamies uzturēt, ziņas tiek atbildētas ātrāk un tiek uzdoti papildu jautājumi, kas palīdz uzturēt sarunu.

Ja otrs izrāda iniciatīvu un regulāri raksta, lai padalītos par dažādiem it kā sīkumiem, kas ar viņu notiek dienas laikā, tas patiešām var liecināt par ieinteresētību. Tāpat laba zīme ir tā, ka cilvēks tev salīdzinoši ātri atbild uz ziņām arī dienas laikā, ne tikai pēc darba.

Informēšana par ikdienas notikumiem

Ja cilvēks ar tevi dalās ar to, ko ikdienā pārdzīvo un kas ar viņu notiek, tas nozīmē, ka viņš vēlas tev vairāk par sevi pastāstīt. Pat, ja lietas, ar ko dalās otrs cilvēks ir ikdienišķas, tas var liecināt par vēlmi atklāties un uzturēt saikni.

Īpaša komunikācija un tikai tev saprotami joki

Īpašas uzrunas, sveicieni un joki, kas tiek lietoti tikai komunikācijā ar tevi, ir vēl viena pazīme, kas liecina par ieinteresētību. Tas rada sajūtu, ka šie sveicieni ir kaut kas īpašs, kaut kas, kas vieno tikai jūs abus. Šāda veida komunikācija var liecināt arī par to, ka otram cilvēkam tā nozīmē kaut ko vairāk par nevainīgu flirtu.

Interese par tavu dzīvi un sajūtām

Tāpat cilvēkam, kam ir interese par tevi, interesē arī, kas ar tevi notiek. Jautājumi par to, kā tev klājas, kā pagāja darbadiena vai kāds īpašs notikums, arī liecina – otrs nav vienaldzīgs. Būtiski ir arī tas, vai otrs atceras tevis stāstīto un pievērš uzmanību detaļām. Tas nozīmē, ka jautājumi netiek uzdoti tikai pieklājības dēļ. Ja komunikācija notiek sarakstes formā, ir būtiski saprast, vai otra atbildes ir vērstas uz komunikācijas turpināšanu. Ja jautājumi netiek uzdoti un atbildes noslēdz katru apspriesto tēmu tā, ka tu vairs īsti neko nevari piebilst, visticamāk, otrs nav ieinteresēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!