Foto: PantherMedia/Scanpix
Dodoties uz pirmo randiņu, der apsvērt sarunu tematus, lai izvairītos no tik neveiklajām pauzēm. Noderēs arī psihologu ieteiktie desmit jautājumi - protams, nav garantiju, ka vīrietis atbildēs godīgi, bet atbildes tomēr sniegs zināmu priekšstatu par cilvēku, kas sēž tev pretī, vēsta izdevums "Woman's Daily".

1. Kādas grāmatas tevi interesējušas (tu esi izlasījis) pēdējā laikā?

Tas, ko viņš lasa un vai lasa vispār, var daudz pastāstīt par vīrieti.

2. Vai tev patīk ceļojumi un kādi?

Ja vīrietim patīk ceļot, tas liecina par kaislīgu un daudzpusīgu raksturu, uzskata attiecību eksperti.

3. Par ko tu sapņoji bērnībā?

Šis jautājums viņu nedaudz pārsteigs, jo, iespējams, pašam vīrietim šie sapņi jau aizmirsušies. Bet bērnības atmiņas var daudz pateikt par to, kas šis vīrietis ir šobrīd. Par ko sapņojis un par ko kļuvis...

4. Кādi ir tavi iecienītākie dzērieni?

Ass, kaklu dedzinošs viskijs vai maigs muskata vīns - arī dzērienu izvēle daudz ko pasaka par cilvēku.

5. Kas tevi kaitina sieviešu uzvedībā?

Daudzus vīriešus šis jautājums var pamudināt uz atklātību. Tā tu netieši uzzināsi, kas sagājis greizi viņa iepriekšējās attiecībās. Viņš to pastāstīs, lietojot vispārīgo vārdu "sievietes", bet domās par bijušo partneri.

6. Vai viņš prot gatavot ēst un vai viņam to patīk darīt?

Statistika liecina, ka vīrieši, kuri ir labi kulināri, bieži ir arī labi tēvi un ģimenes cilvēki.

7. No kā viņš dzīvē cenšas izvairīties?

Pēc atbildes varēsi spriest, kādas nepatikšanas viņam dzīvē gadījušās, no kā viņš cenšas izvairīties. Protams, viņš runās vispārīgi, bet zemapziņa atsauks atmiņā konkrētus gadījumus.

8. Kas, tavuprāt, ir laime?

Par šādu sievišķīgi romantisku jautājumu vīrietis neapvainosies, un, iespējams, tu uzzināsi, kā viņa dzīvē visvairāk pietrūkst.

9. Uzmanīgi pavaicā par viņa attiecībām ar māti.

Parasti pirmajā randiņā pieņemts par vecākiem nerunāt, jo nav taču zināms, kāda ir situācija otra cilvēka ģimenē. Bet, ja ir atbilstošs noskaņojums - painteresējies par viņa attiecībām ar galveno sievieti dzīvē. Tas ļaus labāk izprast, ar kādām sievietēm viņam visvieglāk kontaktēties.

10. Sekss

Ja esat ļoti aizrāvušies viens ar otru, nekas traks nenotiks, ja pavaicāsi, kādām seksa pozām viņš dod priekšroku. Tas ļaus gūt priekšstatu par iespējamā partnera temperamentu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!