Foto: DELFI

Vai iespējams sabalansēt laimīgu ģimenes dzīvi un spēcīgu karjeru? Savās pārdomās par šo un citiem jautājumiem sarunu šovā "Starp mums runājot" dalās modes māksliniece Elita Patmalniece.

Vaicāta, vai iemesls, kāpēc Patmalniece nav precējusies, ir aizņemtā dzīve, viņa atbild: "Es laikam dzīvē pieļāvu kļūdu. Saka, ka vajag sakārtot visas puses – tev ir karjera, bet vajag arī ģimeni. Es uzskatu, ka tas ir tomēr kaut kāds liktenis! Skatos, ka daudzas sievietes nav precējušās un tur ar to smukumu nav nekāda sakara. Kā sanāk, tā sanāk," teic dizainere.

"Es domāju, ka apprecēties – tas jau ir daudz," stāsta Patmalniece, skaidrojot, mūsdienās daudzi izvēlas dzīvot kopā, bet neprecēties. "Es domāju, ka jābūt kārtībai un jāapprecas," tomēr Patmalniece uzsver – cik cilvēku, tik viedokļu. Modes māksliniece pirms savas otras puses iztēlošanās iesaka paskatīties pašam uz sevi, un tikai tad mēģināt saprast, ko varētu gaidīt no otra cilvēka.

Tomēr ikviena dāma, šķiet, ir izsapņojusi savu ideālo kāzu kleitu: "Viņai bija jābūt kuplai, bet tad, kad domāju precēties, likās – ak Dievs! Svarīgi, ka vispār cilvēks apprecas, un tad viņš var arī mierīgi pliks precēties. Nav nozīmes ne kleitai, ne kam. Galvenais jau ir tā mīlestība, es domāju."

Runājot par krāsu, latviešu māksliniece teic, ka savās vīzijās viņa agrāk redzējusi sarkanu kāzu kleitu. Vaicāta, vai viņai atzīst kaut ko vēl uzkrītošāku, piemēram, melnas krāsas kleitu, viņa teic: "Nē, es negribu, tomēr stulbi melnu – man nepatīk. Tā var kaut kādi goti precēties vai arī tas ir kaut kā pa jokam. Es domāju, ka tai jābūt baltai kleitai – skaidrībai, tīrībai."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!